Rüyada durgun akarsu görmek

Rüyada durgun akarsu görmek neşesinin ve huzurunun baki kalacağına, bir sırrının bu kişi tarafından düşmanlarına iletileceğine, yapılan hataların tekrarlanmaması için bazı kişilerin fikirlerine başvurulacağına ve en hayırlı yolun seçileceğine, kendi geleceğine, her türlü engeli ve zorluğu aşacak kudrete sahip olacağına, eline geçen imkânlar sayesinde çok istediği şeylere yakın zaman içinde kavuşacağına ve uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, kalbinden geçen tüm dileklerine kavuşacağına, rızkın genişlemesine delalet eder.

Rüyada durgun akarsu gördüyseniz:

  • Kendinizi daha iyi hissetmenize yardım edebilir.

Rüyada durgun akarsu görmek yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu kazanç ile hayalini kurduğu şeyleri gerçekleştireceğine ve uzun yıllar boyunca mutlu ve sağlıklı olarak yaşayacağına, hayatını düzene sokmak için yapacağı şeylerin ters tepeceğine, sevdiği kişiler ile yola çıktığı işlerin ister istemez bir noktada kilitlenip kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeşil durgun su görmek farklı kişilerle tanışacağına, yeni yerler göreceğine, hayırlı başlangıçlar yapacağına delalet eder.

Rüyada durgun göl görmek kısmetinin tekrar açılacağına ve çok kısa zaman önce yaşadığı mutsuzluğun biteceğine, alınan borçların ve çekilen kredilerin kısa sürede ödeneceğine, aile bireyleri ile bir soruna karşı ortak çözüm bulunacağına alamet etmektedir.

Rüyada durgun dere görmek neşe ve sağlıkla geçeceğine, işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, eşlerin ayrılacağına yorulur.

Rüyada durgun gölde yüzmek alınan bir haber ile moralinin bozulacağına, hayallerinin yıkılacağına alamet eder.

Rüyada durgun denize girmek çok büyük ve kaçınılmaz bazı sorunlar ile yüz yüze geleceğine, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine, rüya sahibinin yaptığı bir işten ya da kazandığı bir başarıdan ötürü çok büyük ve kötü bir durumla karşılaşacağına, haberler alacağına işarettir.

Rüyada durgun denizde yürümek atılan her adımın çok daha büyük kazançlar getireceğine, çevredeki kişilerin sorunlarının ve sıkıntılarının da çözüme kavuşturulacağına, aradan geçen zaman dilimi içinde kişinin eski halinden eser kalmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada durgun mavi deniz görmek büyük bir kavgaya tutuşacağına, iş konusunda çok büyük atılımlar yapacağına, sorunlarının sona ereceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments