Rüyada durgun denizde yürümek

Rüyada durgun denizde yürümek sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine, zevke sefaya ve eğlenceye dalacağına, dünya mallarına karşı hırslanacağına bu yüzden de inancından ödün vererek yanlışlara düşeceğine, ondan şifa göreceğine, iş hayatının çok sorunlu bir hal alacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçeceğine, maddi ve manevi olarak rahata erileceğine, birçok kişiyi etkileyecek bir proje gerçekleştirileceğine, haksızlığa uğramış bir arkadaşa destek olunacağına, duyguların karşılık bulacağına, başında dönen şanssızlık bulutunun dağılacağına, ancak daha sonra atılan bazı adımlar sayesinde bu durumların tam anlamıyla düzeltileceğine yorulmaktadır.

Rüyada durgun denizde yürümek gördüyseniz:

  • Mali veya duygusal işleriniz ya da iş birlikleriniz ilgi gerektirebilir.

Rüyada durgun denizde yürümek atılan adımların başarıya çıkacağına, iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine rivayet eder.

Rüyada durgun denize girmek onlardan taraf hayır göreceğine, kendisini çok daha iyi hissedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada durgun denizde yüzmek güzel günlerine kara bulutlar çökeceğine, hanesinde kıtlığın baş göstereceğine, kısmetinin ve şansının da kapanacağına, emek verilen ve ter dökülen çalışmaların istenilen şekilde sonuçlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada durgun temiz deniz görmek çok akıllıca ve başarılı çalışmalar gerçekleştirerek hem büyük kazançlar elde edeceğine hem de çok sağlam bir kariyer oluşturacağına, yol göstereceğine rivayet eder.

Rüyada durgun berrak deniz görmek sıkıntıların ve sorunların kısa süreli de olsa biteceğine, kısa süre içinde kabul edildi haberi geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada durgun denize bakmak yapılan işte büyük kazanç elde edileceğine, tüm hayatına titiz şekilde özen göstereceğine delalettir.

Rüyada masmavi durgun deniz görmek deyim yerindeyse elinin döneceğine, moralinin, keyfinin ve ağız tadının yerine geleceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine, planlarının işe yarayacağına, büyük başarılar ve ödüller ile dönülmesi durumunda ödülden pay verileceğine yorulmaktadır.

Rüyada durgun mavi deniz görmek geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, illet bir hastalık ya da altından kalkılmayacak bir sorun yaşamayacağına, üzüleceğine ve ağlayacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments