Rüyada durgun suya girmek

Rüyada durgun suya girmek umut bağladığı meselelerin kendisine mutluluk ve başarı getireceğine, ortaya bazı küçük sorunların çıkacağına, mal ve para sahibi olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kendi çabası ile kurtulup çok mutlu olacağına, kendisini büyük bir iş sıkıntısının ortasında bulacağına, hayallerinin tek tek gerçekleşeceğine, yakın bir akrabanın vefatıyla miras sahibi olunacağına, kendisini güzelliklere, iyiliklere ve hayırlara götürecek doğru kapılara ulaşacağına yorulur.

Rüyada durgun suya girmek gördüyseniz:

  • Yakınen tanımadığınız kişilerle bilgi paylaşmanız kayıplara neden olabilir, güvendiğiniz kişilere yakın durun.

Rüyada durgun suya girmek geç de olsa kendine mutlaka şifa olacağına ve hayır getireceğine, daha iyi bir yaşama sahip olma hakkı varken adım atamamak ve gereken cesareti gösterememesi yüzünden olduğu yerde sayacağına işaret etmektedir.

Rüyada durgun denize girmek sorunların yeni sorunlar doğuracağına, sıhhat ve moral bulacağına işarettir.

Rüyada durgun su görmek buna karşılık ani bir haber alarak tüm derdinden ve üzüntüsünden kurtulacağına, kişinin maddi gelirinin çok düşeceğine yorulur.

Rüyada durgun suya düşmek insanlarla sıcak ilişkiler içerisinde olacağına, kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına ve bu sayede mutu edileceğine, başarısızlığa düşüleceğine, maddi zararın büyük olacağına alamet etmektedir.

Rüyada durgun temiz su görmek huzur ve neşeden bolca nasipleneceğine, kalp kırıklıkları nedeniyle araları açılan çiftlerin sorunlarını karşılıklı konuşarak halletme yoluna gideceklerine, rüya sahibinin anlayışlı ve hoşgörülü biri olmak için çaba göstereceğine tabir olunur.

Rüyada durgun bulanık su görmek sıkıntıların ve musibetlerin biteceğine, güzel ve sevinçli bir haber alınacağına, böylelikle ezilmeden ve yıpranmadan rahat bir iş hayatı olacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine işarettir.

Rüyada durgun berrak su görmek problemlerinin de çözümüne kavuşacağına, kendisini daha mutlu ve daha huzurlu hissedeceğine ve hayırlı bir beraberliğin önünü açacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeşil durgun su görmek evli kimselerin eşlerinin iş başarılarından dolayı göğüslerinin kabaracağına, bir yandan cenaze olacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments