Rüyada yeşil durgun su görmek

Rüyada yeşil durgun su görmek bir sebeple aile bireyleri arasında kısa süreli bir tatsızlık yaşanacağına, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve etmediği birçok şeye sahip olacağına, tüm kazanç kapılarının, şansının ve kısmetinin de açılacağına, maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine, zor günler geçirileceğine, sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, ticaret ehli kişi olacağına, nişanlı veya sözlü kişilerin bu süreci fazlasıyla uzun tutmalarından dolayı ilişkilerinin eski canlılığını yitireceğine, huzura ve mutluluğa kavuşacağına, her şeyin üstesinden gelecek güce sahip olmaya işarettir.

Rüyada yeşil durgun su gördüyseniz:

  • Yapabileceklerinizi diğerlerine göstermeniz durumunda ek gelir elde edebilir, para kazanabilir veya insanların size farklı gözle bakmasını sağlayabilirsiniz.

Rüyada yeşil durgun su görmek eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirmesi gerektiğine, bu şekilde devam ederse eğer birçok başarı kazanacağına, uzun bir zamandan beri üzerinde çalışılan projenin hayata geçirileceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalara girileceğine ve bu sayede sıkıntı ve sorunlarından kurtulacağına işaret eder.

Rüyada durgun suya girmek işlerinin gerileyeceğine, elinin sıkışacağına, fikirlerinin de istediği takdiri toplayacağına inanılır.

Rüyada durgun su görmek işlerinin pek istemeyeceği, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, aile hayatında hiçbir maddi kısıtlamaya gitmek zorunda kalmadan yaşayacağına, mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada durgun suya düşmek o kişiyle güzel günler geçireceğine ve mutluluğun kapılarını aralamayı başaracağına, dertlerine derman arayacağına işarettir.

Rüyada durgun berrak su görmek olumsuz gelişmelerle karşılaşacağına, hayal kırıklığına düşeceğine, yaşadığı bunalımdan kurtulacağına, işine ve sevdiklerine dört elle sarılacağına, yaşam enerjisini geri kazanacağına, yarınlara olan inancını yitirmeyeceğine işaret eder.

Rüyada durgun temiz su görmek manevi olarak hasar alınacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, aile hayatının çok güzel bir hal alacağına yorulur.

Rüyada durgun bulanık su görmek işlerinde aksama olacağına, aradaki buzları eriteceğine ve barış sağlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada durgun denizde yüzmek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, zaferlerine kimsenin engel olamayacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments