Rüyada durgun suda balık görmek

Rüyada durgun suda balık görmek kardeşleri ile girdiği bir işte yalnız başına bırakılacağına, yaşama biçimini ve düşüncelerini sorgulayacağı bir döneme gireceğine, karşısına çıkacak olan sorunlardan ve sıkıntılardan ötürü sarsılacağına, bir türlü kendine gelemeyeceğine, kaybedilen malların ya da paranın yakın zamanda tekrar kazanılacağına, maddi ve manevi açıdan çok büyük zarara uğrayacağına, kişinin sıkıntıların artacağına, atılan adımların kısa sürede başarıya ulaşacağına, amaçlarına ve hedeflerin ulaşmayı başaracağına rivayet eder.

Rüyada durgun suda balık gördüyseniz:

  • Ard arda birkaç yerden para alabilirsiniz.

Rüyada durgun suda balık tutmak özel hayatına, kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına ve imkânlarının daha geniş hale geleceğine, işini kaybedeceğine, ekmeksiz kalacağına işarettir.

Rüyada durgun suda balık görmek bazı sorunlar ile karşılaşacağına, ahiret hayatını hiçbir zaman unutmayacağına delalet eder.

Rüyada durgun suda yüzmek kariyerinin yükseleceğine ve hayatında dönüm noktası olacak olayların yaşanacağına, girilen bir işte yapılan bir hatadan ötürü çok büyük zarara düşüleceğine alamet eder.

Rüyada durgun denizde yüzmek karşısına çıkan şansları iyi kullanamayacağına, büyük başarılar kazandığı ortaklıklardan birinde hiç istemediği halde bir kırılma yaşayacağına ve sıkıntılı bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada durgun dere görmek devlet kapısında uzun zamandır çözülemeyen bir işinizin çözüleceğine, uzun zamandır üzerinde çalışılan bir projenin hayata geçirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına delalettir.

Rüyada mavi durgun deniz görmek evdeki birinin yolculuk yapacağına, uzun zamandan beri askıda kalmış olan bir işin nihayete erdirileceğine yorulur.

Rüyada durgun mavi deniz görmek ferahlığa çıkılacağına ve düşmanların yenileceğine, çalışmalarının beğenileceğine, fikirlerinin de istediği takdiri toplayacağına delalet etmektedir.

Rüyada durgun denize girmek hayatının planlı ve programlı şekilde ilerleyeceğine, uğursuzlukların kol gezeceğine ve başarısızlıklar nedeni ile hayal kırıklıkları yaşanacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments