Rüyada düğmeyi yanlış iliklemek

Rüyada düğmeyi yanlış iliklemek özür dileyerek bazı insanların gönüllerini almayı başaracağına, binbir zahmetle dikilen fidanların meyve vereceğine, rahatsızlık yaratan kişilerin hayattan çıkarılacağına, rüyayı gören kişinin geçim sıkıntısının ortadan kalkacağına, bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, aile bireylerinden kaynaklanan sıkıntıların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, ortalığın karışacağına, dayanışma, barış ve sevgi ortamında bulunacağına, üzecek ya da hasta edecek kadar büyük bir hayal kırıklığı yaşamayacağına inanılır.

Rüyada düğmeyi yanlış iliklemek gördüyseniz:

  • Bazı yalanlar yüzünden üzülmeniz olasıdır.

Rüyada düğmeyi yanlış iliklemek uzun bir zamandan beri çektiği sıkıntıların yakında biteceğine, sevdiği kişiler ile mutlu bir hayata merhaba diyeceğine ve uzun yıllar boyunca sağlıklı ve mutlu bir şekilde yaşayacağına, maddi ve manevi sorunlarının biteceğine delalettir.

Rüyada birinin düğmesini iliklemek uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine, rızkını kazanırken zorlanmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada başkasının düğmesini iliklemek ilerleyeceğine, yükseleceğine, onlara karşı fark atarak öncelik ve ayrıcalık sahibi olacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Rüyada gömlek düğmesi iliklemek çok güzel ve mutluluk verici bu adım ile sevgi dolu ve çok büyük bir huzura ereceği bir yuvaya sahip olacağına, büyük bir başarının elde edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada ceket iliklemek zevk içinde geçireceği hayat yüzünden sevdikleriyle arasının bozulacağına, yaptığı iyiliklerin görülmeyeceğine ve hak etmediği davranışlara maruz kalacağına delalet eder.

Rüyada gömlek iliklemek hırpalanacağına, darp edileceğine, şansına ve kısmetine kendi eliyle mani olacağına, üzüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada gömleği iliklemek huzurlu günler görüleceğine, zor zamanların geride kalacağına, sorunların ardı ardına geleceğine, işlerin çok kötü bir hale geleceğine, içine düşülen çıkmazdan kurtuluşa erilemeyeceğine, iş hayatında çok kısmetsiz olunacağına işaret eder.

Rüyada düğme koptuğunu görmek sevinç gözyaşları döküleceğine, yönetici olacağına, bahtının ve geleceğinin kendisi için çok hayır getireceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments