Rüyada gömlek iliklemek

Rüyada gömlek iliklemek zaman kaybına sebep olan bir uğraşın terk edileceğine, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine, hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına, tecrübe sahibi bir kişinin yanında işe başlanacağına, çok güzel olaylar yaşanacağına, düzenli bir işe girileceğine, insanlar arasında çok saygın bir yere gelineceğine, çok para kazanılacağına, sadaka ya da zekat vereceğine inanılır.

Rüyada gömlek iliklemek gördüyseniz:

  • Yalnızsanız karşı cinsten, herkese yüzvermeyecek birisinden teklif alabilirsiniz.

Rüyada gömlek iliklemek rakiplerini geçmeyi ve bertaraf etmeyi bileceğine, çok hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, çok büyük yatırımlar gerçekleştirip yardıma muhtaç insanlara destek olacağına işaret etmektedir.

Rüyada gömlek düğmesi iliklemek evinde ve işyerinde bereketin ve bolluğun hüküm süreceğine, aile içinde her şeyin yolunda olacağına delalet etmektedir.

Rüyada gömleği iliklemek yaşadığı sorunları kısa zaman içinde ortadan kaldıracağına, girilen işlerde rakipler yüzünden kötü durumlara düşürüleceğine, haksızlığa uğranacağına yorulmaktadır.

Rüyada ceket iliklemek yakın bir zaman içinde atacağı doğru ve kararlı adımlar sayesinde çok büyük ve çok hayırlı bir hayata kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, yazgısının güzelleşeceğine rivayet eder.

Rüyada birinin düğmesini iliklemek ancak daha sonra durumun düzeltilmesi sayesinde aradaki sıkıntıların çözüm bulacağına ve yanlış kişilerle kurulmuş bir ortaklığın tek taraflı olarak feshedileceğine, elde bulunan bir imkanın çok iyi bir şekilde değerlendirilmesi sayesinde varlık içinde bir yaşama kavuşulacağına delalettir.

Rüyada başkasının düğmesini iliklemek problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına, türlü üzüntüler ile karşılaşılacağına delalettir.

Rüyada düğmeyi yanlış iliklemek geçmişte yaşadığı acıları unutacağına, bundan sonra geriye değil hep ileriye bakacağına, hayatında temiz, güzel ve yeni bir sayfa açıp, mutlu ve huzurlu olmak için çaba göstereceğine, sorunların yakın bir zamanda çözüme ulaşacağına yorulur.

Rüyada yeşil ipek gömlek görmek aldığı sorumlulukların fazla geleceğine, sevdikleri ile birlikte olacağına, maddi olanaklarının rahat rahat yaşamasına el vereceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments