Rüyada birinin düğmesini iliklemek

Rüyada birinin düğmesini iliklemek tüm arzularının yerine geleceğine, emeklerinin karşılığında da hakkı olanı alacağına, geniş ve bol rızık elde edeceğine, allah katında makbul olacak işlere atılacağına, üzüntü yaşamaya, dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, kısa süre içinde kendi işine sahip olunacağına, yorucu geçen bir döneme girileceğine, çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek çalışmalar gerçekleştireceğine, iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada birinin düğmesini iliklemek gördüyseniz:

  • Israrcı kişilere veya artan taleplere rağmen, gereğinden fazlasını yapma eğilimi hatalı olabilir.

Rüyada başkasının düğmesini iliklemek düşmanların yaşanılan kötü olaylar karşısında sevineceğine, yükseleceğine, bilgili kimse haline geleceğine ve hayatını en iyi şekilde yaşamayı başaracağına delalet eder.

Rüyada gömlek düğmesi iliklemek parasızlık, yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına, kişinin hayata bakış açısında meydana gelen değişikliği aile hayatına da olumlu şekilde yansıtacağına işaret eder.

Rüyada düğmeyi yanlış iliklemek kendisini baştan çıkarmak isteyen veya kötü yola düşürmeye çalışan kimselerin tuzağına düşmeyerek, her an allah’a sığınıp, onun istediği yoldan gideceğine, aşırı sevinçten ne yaptığını bilemez hale geleceğine işaret eder.

Rüyada birinin düğmesini iliklemek onuruna ve şerefine leke süreceğine, iş yerinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada gömlek iliklemek parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, sıkıntıya düşeceğine, mutsuz olacağına yorulmaktadır.

Rüyada gömleği iliklemek zahmetli bir işin sona ereceğine, keyfinin ve sağlığının da yerine geleceğine delalettir.

Rüyada ceket iliklemek ele geçen kısmetlerin ve fırsatların artacağına, beklentilerin gerçekleşeceğine, duyguların karşılık bulacağına, hastalıkların biteceğine tabir olunur.

Rüyada gümüş düğme görmek ikiyüzlü insanlarla karşılaşacağına, hisleri ile hareket etmesi yüzünden hatalara karşı açık olacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments