Rüyada düğme koptuğunu görmek

Rüyada düğme koptuğunu görmek kendisini çok zorlayacak ve toparlanmasına bir türlü izin vermeyecek bir durumla karşılaşacağına, yapılan bütün işlerde çok büyük zararlar edileceğine, büyük çaba harcayarak girdiği bir işte çok zor zamanlar yaşayacağına, iş hayatında parlak bir döneme girildiğine, çok büyük ve zor olayları sonlandıracağına, kazancındaki verimliliğin artacağına, işlerinin yoluna gireceğine, amaçlarını yerine getireceğine, gün günden daha da kötüye gideceğine rivayet eder.

Rüyada düğme koptuğunu gördüyseniz:

  • Parlak plan veya projeleriniz olabilir ya da gelecek ön görüleriniz takdire değer olabilir.

Rüyada kol düğmesi hediye almak çok iyi bir kazanç elde edeceğine, ailesi ile mutlu olacağına, hayatı boyunca ruhundan ve bedeninden şifanın eksik olmayacağına yorulur.

Rüyada ceket düğmesi dikmek yaşanan hastalıklara şifa geleceğine ve küs insanların barışacağına, sorunlarını çözebileceğine işarettir.

Rüyada cekete düğme dikmek kıskançlık ve düşmanlık yapan bir kişi yüzünden iş hayatında zor bir duruma düşüleceğine, sevinçli ve güzel günler göreceğine işaret eder.

Rüyada pantolon düğmesi görmek tüm bunların ardından bazı büyük ve güzel haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, şansının ve bahtının daima açıkolacağına inanılır.

Rüyada kopuk düğme görmek işini kaybedeceğine, kurulu düzenin yıkılacağına, kazancının günden güne düşeceğine, maddi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına yorulur.

Rüyada düğme aramak devlet kapısından bir yardım alacağınıza, bazı durumlarda da ağırdan alması nedeniyle önemli fırsatları kaçıracağına delalet eder.

Rüyada altın düğme görmek huzurlu bir hayat süreceğine, ruhen büyük bir gelişme yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gümüş düğme görmek yakın bir arkadaşla büyük bir proje gerçekleştirileceğine, kazanılan tecrübe sayesinde birçok kişiye yol gösterileceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments