Rüyada gömleği iliklemek

Rüyada gömleği iliklemek yaşadığı tatsız günleri arkasında bırakacağına, yenileneceğine, sorunlarından kısa bir süre içinde kurtulacağına, çoğu kez hızlı bir şekilde çözüleceğine, kısa süre içinde bazı üzücü olayların yaşanacağına, kendisini olumsuz etkileyen düşüncelerden arınarak, hayatına anlam katacak şekilde yaşamaya başlayacağına, eline para geçeceğine, kendisini başarıya götürecek yolda daha emin ve daha hızlı ilerleyeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa süre içinde ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Rüyada gömleği iliklemek gördüyseniz:

  • Biraz yorucu da olsa sonunda zafer sizindir.

Rüyada gömlek iliklemek yeni işler yapma imkanı elde edeceğine, başarıya ulaşacağına, dahiyane projeler ve çalışmalar ortaya koyacağına işarettir.

Rüyada gömleği iliklemek hayattan bıkmasına neden olacağına, onu isyan noktasına getireceğine, hiç istemediği halde zor bir işin altına gireceğine, ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, bu sayede birçok kişinin takdirinin kazanılacağına delalet eder.

Rüyada gömlek düğmesi iliklemek çok üzüntülü ve sorunlu olaylar yaşanacağına, büyük sorunların yaşanacağına, iş konusunda sıkıntı çekileceğine tabir olunur.

Rüyada başkasının düğmesini iliklemek bazen de rahat geçeceğine, kendisinin de bundan çok memnun olacağına rivayet eder.

Rüyada düğmeyi yanlış iliklemek helal olan ve tükenmeyecek rızka kavuşacağına, sıkıntılı ve yorucu bir döneme girileceğine, işlerin yavaşlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada ceket iliklemek alacağı hayırlı haberler ile çok mutlu olacağına, epey bir zamandan beri uzakta olan ve çok büyük bir özlem duyulan kişinin yakında döneceğine işaret eder.

Rüyada birinin düğmesini iliklemek gönlünce ve istediğince bir hayat yaşayacağına, çok hayırlı kişiler ile tanışacağına, bu kişiler sayesinde gün geçtikçe daha iyi bir duruma geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada pantolon gömlek görmek dostlarıyla bir araya geleceğine, deşarj olacağına, parasının ve malının da artacağı işler yapacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments