Rüyada ceket iliklemek

Rüyada ceket iliklemek ancak rüya sahibinin, iş hayatı ve aile hayatı ile ilgili çok büyük bir azim göstererek çok büyük kazançlar elde edeceğine, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine, ağız tadının ve keyfinin bozulacağına, arkadaşları ile ve tek başına katılacağı bu aktiviteler sayesinde çok mutlu olacağına, iyi ve güzel huylarını terk edeceğine, hafifleyeceğine, mutlu olacağına, kısmetlerinin de herkesi kıskandıracak kadar çoğalacağına, hasretin biteceğine, istenilen bir eşyaya, mala ya da bir ziynet eşyasına sahip olunacağına rivayet eder.

Rüyada ceket iliklemek gördüyseniz:

  • Maddi, resmi, hukuksal ya da sağlıkla ilgili bir konuya duygusal tepkiler verilmesinin maddi manevi yüksek bedelleri olabilir.

Rüyada ceket iliklemek karşılaşılan sorunlara karşı karar vermekte geç kalınacağına ve maddi açıdan büyük bir yükün altına girileceğine, sorunların aşılacağına, verilen sözlerin kısa süre içinde yerine getirileceğine delalet eder.

Rüyada başkasının düğmesini iliklemek rahata kavuşmaya, bir sebeple insanlara küsüp kendi başına bir hayat yaşamayı seçeceğine tabir olunur.

Rüyada gömlek iliklemek çok büyük bir işin başına getirilmeye, arkadaşların ya da ortakların arasını açacağına rivayet eder.

Rüyada gömleği iliklemek o işi canlandıracağına, ayaklandıracağına, o işten ekmek yiyeceğine, daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine alamet eder.

Rüyada birinin düğmesini iliklemek bir sebeple kendisine sıkıntı veren durumlardan kurtulması ve rahat hareket edebilmesi için bazı atılımlarda bulunacağına, bu atılımların kendisini çok sıkıntılı durumlardan kurtaracağına ve büyük bir değişim geçireceği bir döneme gireceğine, kazançlı işlere gireceğine yorulur.

Rüyada düğmeyi yanlış iliklemek eline geçen fırsatların çok iyi kazançlar sağlayacağına, büyük problemler yaşanacağına, elinde bulunan çalışmaların kısa sürede elinden gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada gömlek düğmesi iliklemek hayatının çok güzel yönde ilerlediğini duyacağına, kendisini ve başarılarını kıskanan insanlarla tartışma yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölünün ceketini giymek eline geçen bütün işleri kara geçireceğine, neredeyse görülmemiş büyük başarılara imza atacağına, çok zor şeylerle karşılaşacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments