Rüyada düğme kaybetmek

Rüyada düğme kaybetmek yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına, gelmek istediği noktalara geleceğine, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, eğitim hayatının kaldığı yerden devam edeceğine, alınacak iş tekliflerini değerlendirerek başka sektörlerde de aynı başarılı çalışmaları yineleyeceğine, aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına, eşler arasına kara kedi gireceğine, uzun uğraşlar sonucunda maddi olarak büyük sıkıntı çektiği bir dönemden kısa süre içinde kurtulup zenginliğe kavuşacağına, kendi işini kurmak için çok kazanç elde edeceğine ve büyük bir rahatlama yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada düğme kaybetmek gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızı veya sağlığınızı ilgilendiren konularda daha akılcı davranmanız gerekiyor olabilir.

Rüyada düğme kaybetmek kendisini allah katında günahkar kılacak, dinden de çıkmasına neden olacak işlere ortak olacağına, hayatı boyunca hep başarılı olacağına alamet etmektedir.

Rüyada düğme koparmak işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, eşlerin ayrılacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, maddi olarak çok rahat edilecek bir çalışma ortaya konacağına işaret etmektedir.

Rüyada mavi düğme görmek elinde bulunan imkânları çok iyi değerlendirip büyük kazançlar elde edeceğine, kafasındaki kuşkuların ve güvensizliğin artacağına işarettir.

Rüyada sarı düğme görmek hem huzur hem de lüks içinde bir hayat geçireceğine, gücünü, kendine olan inancını ve gelecekle ilgili beklentilerini kaybedeceğine delalet eder.

Rüyada mor düğme görmek büyük bir maddi kazanca kavuşulacağına, sıkıntılı zamanların geride kalacağına, elin yapılacak işlerle gitgide bollaşacağına, gayrimenkul sektörüne adım atılacağına, böylece maddi imkânların genişleyeceğine, maddi ve manevi yönden kötü bir döneme girip işlerin zarara uğrayacağına alamet eder.

Rüyada kol düğmesi takmak yüzünün güleceğine, rahatının, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, sorunlarını kolaylıkla atlatacağına delalettir.

Rüyada tahta düğme görmek atılacak adımın ardından herkesin tanıdığı ve çok sevdiği bir kişi olunacağına, iyi giden hayatının bir anda bozulacağına işaret etmektedir.

Rüyada beyaz düğme görmek ticarette çok başarılı olup, rakiplerine karşı zafer elde edeceğine, geleceğe daha umut dolu bakacağına ve moralinin yerine geleceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments