Rüyada tahta düğme görmek

Rüyada tahta düğme görmek rakiplerine karşı güç ve kudret sahibi olup, onların önüne geçeceğine, keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına, çok büyük insanlar arasına gireceğine, iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına, hatta kendi işinin sahibi olabileceğine, başarılar sayesinde insanlar ile büyük işlere girileceğine, sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, işsiz ve ekmeksiz kalacağına, zafer elde edeceğine, rakiplerine karşı fark atacağına delalet etmektedir.

Rüyada tahta düğme gördüyseniz:

  • Durumu kontrol ederek konuşmakta fayda var.

Rüyada tahta düğme görmek sorunlarının alacağı destek sayesinde sona ereceğine, çok büyük bir iş şansı kazanılacağına, doğru hamleleri yapmak için zamanın geldiğine inanan rüya sahibinin iş yatırımları yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada kol düğmesi görmek maddi ve manevi olarak her zaman yanında olacağına, özellikle ticaretten yana hak ettiğini alamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada sarı düğme görmek akıllı ve doğru işler yapması sayesinde rızkının her geçen gün artacağına, yolunun açık olacağına, karşısına çözülemeyecek sorunların ve üstesinden gelemeyeceği zorlukların çıkmayacağına, hayatının kolaylıklar ve güzellikler içinde geçeceğine, bunun kendisine büyük bir rahatlık vereceğine, kolaylık sağlayacağına delalet eder.

Rüyada bebek düğmesi görmek eşi ile yaşadığı tartışmaların sona ereceğine, zor günlerin biteceğine yorulur.

Rüyada gömlek düğmesi iliklemek mutlu bir insan olunacağına, saygınlık elde edeceğine ve büyük kazanç sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada düğme aramak oturduğu yerden yeni bir yere taşınacağına, borçlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına işaret eder.

Rüyada mor düğme görmek yardım almadan sorunlardan kurtulmaya ve maddi olanakları daha iyi hale getirmeye akıllıca davranarak geleceğe yönelik pek çok önlem alınacağına, eşi ile arasının açılacağına işarettir.

Rüyada kırık düğme görmek yaptığı işleri, aldığı başarıları ve kendisini kıskanan insanlar ile tartışma yaşayacağına, ağız tadına, keyfe ve neşeye kavuşacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments