Rüyada beyaz düğme görmek

Rüyada beyaz düğme görmek kıskançlık besleyen bir kişinin elinde bulunan imkanlarla yapmaya çalıştığı kötülüklere engel olunacağına, ruhani önderlik yapacağına, çevresindeki kimselerin inançlarını tazeleyeceğine, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine ve kendisine uygun hayırlı bir kısmet bulacağına, oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına, aile bireyleri ile güzel günler geçirileceğine, zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına, atılan her adımda çok daha güzel işler gerçekleştirileceğine, yeni ve daha güzel günlerin yaklaşmakta olduğuna, zarar edilen çalışmaların kazançlı hale getirileceğine, ticaret ehli olacağına alamet eder.

Rüyada beyaz düğme gördüyseniz:

  • Aile büyükleriniz sizi bazı konularda engelleme gayretleri içinde olabilirler veya ailenizin yaptığı ya da yapmayı planladığı harcamalar yüzünden siz zor durumda kalabilirsiniz.

Rüyada beyaz düğme görmek ona kavuşmak için ettiği duaların kabul olacağına ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına yorulur.

Rüyada gömleğe düğme dikmek ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, çok üzüldüğü ve sıkıntıya düştüğü durumların son bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada elektrik düğmesi görmek alınan önlemlerin herhangi bir yarar sağlamayacağı, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına, aile hayatında çok hayırlı haberler alacağına, yüksek mevkilerde işlere gireceğine işaret eder.

Rüyada düğme koptuğunu görmek çocuklarının ve torunlarının daima dizinin dibinde yaşayacaklarına, onlarla doyasıya ve uzun vakit geçirme mutluluğuna ve şansına nail olacağına, elinin darlıktan kurtulacağına, işlerinin tam da istediği şekilde ilerleyeceğine işaret eder.

Rüyada kol düğmesi hediye almak arzu edilen bütün hedeflerin gerçekleştirileceğine, bunun da hayatta bazı kazanımlar ve zaferler elde etmesine aracı olacağına delalet etmektedir.

Rüyada kopuk düğme görmek yıkılacağına, üzüleceğine, büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada kol düğmesi takmak zorlukların ortadan kaldırılacağına, hayırlı ve sevinçli olaylar yaşayacağına delalet eder.

Rüyada düğme diktiğini görmek yakın bir arkadaştan ya da bir ahbaptan destek alınacağına, tatmin olacağı oranda gelire kavuşacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments