Rüyada düğme koparmak

Rüyada düğme koparmak huzurunun, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, hayırsız kişilerle irtibatın kesileceğine, kinin ve nefretin son bulacağına, kendisinden çıkarı olan ve maddi olarak kişiyi kullanmak isteyen biriyle tartışma yaşayacağına, karşısına aksi, hileli, fesat kimselerin çıkacağına, kişinin hayatını sürdürürken zorlanmayacağına, uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine, hayattan istediği mutluluğu ve hazzı alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada düğme koparmak gördüyseniz:

  • Evinizi ya da iş hayatınızı ilgilendiren olumlu haberler söz konusu olabilir.

Rüyada kırık düğme görmek çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına, sevap işlemek için uğraşacağına, hayır işi yapacağına ve zekât vereceğine tabir olunur.

Rüyada beyaz düğme görmek makbul ve helal olandan vazgeçmeyeceğine, elinin darlığa ve yokluğa düşmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada düğme çözmek refaha erileceğine, elindekilerinin kıymetini bileceğine inanılır.

Rüyada gömlek düğmesi iliklemek kendisine kötülük yapmak isteyen kişileri bulup adli yoldan cezalarını çekmelerini sağlayacağına, atılacak adımlar ve ortaya konulacak projeler sayesinde çok büyük kazanç elde edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada düğme iliği görmek alim ve bilge insan olacağına, sevdiği kişilerin uzun zamandan beri devam eden sorunlarının çözümü için yakın bir zaman içinde destek olacağına alamet eder.

Rüyada kol düğmesi hediye etmek umutlarının kendisine hayır getireceğine, heveslendiği işlerden allah’ın izni ile kar elde etmeyi başaracağına, birçok konudaki problemlerin bir anda çözüme kavuşacağına delalet eder.

Rüyada gömlek düğmesi açmak sevilen bir kişi ile birlikte iş hayatına girileceğine, olaylara yaklaşımlarında da hisleriyle hareket etmesinin zaman zaman sıkıntılar yaşamasına neden olarak sorunlarını büyüteceğine delalet etmektedir.

Rüyada düğmenin koptuğunu görmek umutsuzluk yaşanacağına, uzun süre bu kara günlerin etkisinde kalacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments