Rüyada sarı düğme görmek

Rüyada sarı düğme görmek yaşanan sorunların belirsizlik yaratacağına, üzüntülerin ve tartışmaların uzun bir zaman süreceğine, korkularından ve kuruntularından kurtulacağına, sorunlu bir döneme gireceğine, duyguların karşılık bulacağına, hastalıkların biteceğine, iş konusunda büyük tecrübeye ve çevreye sahip bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde güzel bir projeye girileceğine ve dertlerin, sıkıntıların ve sorunların çözüm bulacağına, rüyayı gören kişinin bu kişiler ile yaptığı işlerde birçok sıkıntının ve sorunun ortaya çıkacağına, dualarının karşılığını alacağına ve kendisini çok rahat, hafiflemiş ve mutlu hissedeceğine, maddi olarak büyük getirisi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada sarı düğme gördüyseniz:

  • Belli konular istediğiniz şekli almaya başlayabilir veya istediğiniz bazı alanlarda ilerleme sağlayabilirsiniz.

Rüyada sarı düğme görmek en yukarılara çıkacağına, dertlerin ve sıkıntıların son bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada büyük düğme görmek daha sonra iş hayatı içinde çok zor işler ile karşılaşıldığında aranan kişi olacağına, eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine bu sayede bolluk, bereket ve zenginliğe kavuşacağına yorulur.

Rüyada elbise düğmesi görmek kazancın ve işlerin düşerek maddi sıkıntıların baş göstereceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına alamet eder.

Rüyada gömlek düğmesi açmak hak yolundan uzaklaşacağına, kişinin başında dönüp duran uğursuzluğun, kara bulutların ve melanetin dağılacağına yorulur.

Rüyada kırık düğme görmek insanlarla uyumunun artacağına, anlaşmazlıkların, kinin ve nefretin son bulacağına, insanlarla muhabbetinin koyulaşacağına, ağız tadının yerine geleceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa bir zamanda çözüleceğine alamet eder.

Rüyada elektrik düğmesi görmek tövbelerin amacına ulaşacağına, duyguların karşılık bulacağına, hastalıkların biteceğine, asla harama bulaşmayacağına işaret eder.

Rüyada düğme diktirmek allah’ın izni ile rahata ereceğine, aynı zamanda iş hayatında ya da aile hayatında yaşanacak olaylara hızlı bir şekilde uyum sağlayacağına, kötü sözler duylacağına alamet eder.

Rüyada tahta düğme görmek kurulacak bir ortaklık sayesinde refah seviyesinin gittikçe yükseleceğine, bir sebeple zor bir döneme girileceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments