Rüyada mavi düğme görmek

Rüyada mavi düğme görmek bir sebeple büyük tartışmalar yaşanacağına, yakın bir zaman içinde evde huzurun kalmayacağına ve aile büyüklerinin de bu duruma üzüleceğine, kendisine iyilik ve güzellik getirecek yeniliklerle karşılaşacağına ve herşeyin olumlu yönde ilerleme göstereceğine, kötülüklerden hep uzak olmaya, güvende olmaya, geçim sıkıntısı yaşanacağına, hem huzuru, hem ağız tadını, hem neşeyi hem de keyfi tadacağına, ailenin dağılmasına veya ciddi hasar görmesine, aile hayatında kendisini çok sevindirecek bazı gelişmeler yaşayacağına, sıkıntıların çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada mavi düğme gördüyseniz:

  • Aldatıcı veya yanıltıcı olay, haber veya kişilerle uğraşmanız gerekebilir.

Rüyada mavi düğme görmek maddi olanaklarının artacağına, sorunların çözüm bulacağına ve çözümsüz gibi duran bir işin çözüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada kol düğmesi aramak gönül işlerinin hareketleneceğine, düşmanlık besleyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına delalet eder.

Rüyada düğme koptuğunu görmek şansının da açık olacağına, sevilen bir kişi ile birlikte iş hayatına girileceğine, kazancın artacağına alamet eder.

Rüyada düğme iliği açmak huzurunun, mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine alamet etmektedir.

Rüyada düğme görmek maddi ve manevi olarak büyük zarar göreceğine, kişinin bir süre zorluk çekeceğine rivayet eder.

Rüyada elbise düğmesi görmek maddi ve manevi olarak zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçireceğine, işlerini, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, yatırımlarının kendine istediği getiriyi kazandıracağına delalet eder.

Rüyada düğmeyi yanlış iliklemek makam sahibi ve başarılı bir kişi olunacağına, işlerinde istediği performansı yakalayamayacağına alamet eder.

Rüyada kopmuş düğme görmek yaşadığı maddi ve manevi problemlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, kazancının azalmayacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments