Rüyada sevgilisini dudaktan öpmek

Rüyada sevgilisini dudaktan öpmek ele geçen fırsatların istendği şekilde değerlendirilememesinden ötürü büyük bir sıkıntı içine girileceğine, kırgınlık yaşanacağına, oturduğu semtte bir dedikoduya maruz kalacağına ve epey zor zamanlar geçireceğine, dine ve allah’a yakınlaşacağına, karamsar ruh halinden kurtulacağına, etrafındaki insanlardan herhangi bir şekilde yardım görmeyeceğine ve bu duruma yalnız başına göğüs germek zorunda kalacağına, geçmişte kalan bazı olayların kendisini göstermeye başlayacağına, sevdiği kişilerden birinin hasta olması sebebiyle çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve zor günler geçireceğine, hastalıklardan ve sıkıntılardan uzak kalınacağına yorulur.

Rüyada sevgilisini dudaktan öpmek gördüyseniz:

  • İş hayatınızı veya özel yaşamınızı ilgilendiren bazı konular dikkat gerektiriyor.

Rüyada sevgilinin dudağından öpmek aynı andan pek çok işi yönetecek kadar deneyimli, bilgili ve donanımlı kimse haline geleceğine, sevdiği kişilerin sırt çevireceğine işarettir.

Rüyada sevgiliyi dudaktan öpmek çektiği cefa kadar da sefa süreceğine, hayatına bolluğun, bereketin ve verimin hâkim olacağına işarettir.

Rüyada sevgilini dudaktan öpmek aile hayatı içinde fikir çatışmalarının yaşanacağına, sık sık yabancı iş adamları ile bir araya geleceğine ve onlarla daima iletişim içinde olacağına işarettir.

Rüyada sevgilisini dudaktan öpmek vefat ya da ölümcül üzücü bir hastalık haberi alınacağına, geçiminin çok daha kolay hale geleceğine ve dünyanın tüm güzelliklerinin ve nimetlerinin tadına varma şansına nail olacağına delalet eder.

Rüyada eski sevgilini dudaktan öpmek nefsini terbiye etmeyi bileceğine, harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına, yeni gelir kaynaklarına ulaşacağına rivayet eder.

Rüyada sevgilinin dudağını öpmek çok bereketli zamanlar geçireceğine, işlerinin günden güne azalacağına delalet eder.

Rüyada eski sevgiliyi dudağından öpmek kazancının da hiç eksilmeyeceğine, kısmetinin ve talihinin açılacağına, verilen emeğin boşa çıkmayacağına, hayırlı ve güzel günlerin yakında olduğuna, büyük kazançlar elde edileceğine yorulur.

Rüyada eski sevgiliyi dudaktan öpmek hayatındaki engellerin ve aksiliklerin de ortadan kalkacağına, rüya sahibinin ruhsal olarak çok büyük bir yıkıma uğrayacağı bir döneme gireceğine ve bu dönemi atlattıktan çok uzun bir zaman sonra bile çok büyük üzüntüler yaşayacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments