Rüyada sevgiliyi dudağından öpmek

Rüyada sevgiliyi dudağından öpmek hedeflerine ulaşmak için kısmet ve şans elde edeceğine, kısa bir zaman içinde çok zahmet çekmeden bütün hayallerine kavuşacağına, iş hayatında başarılı olup büyük miktarda para ve mal kazanılacağına ve güzel işlere girileceğine, elinde bulunan imkânları kullanarak sorunlarına çok daha iyi çözümler bulacağına, kişinin başına tatsız ve kötü olayların geleceğine, rüya sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına, dünyasının bir anda değişeceğine ve çok farklı bir kişi olacağına, yeni kapılar açılacağına, bütün bu yaşananların da cesaretinin kırılmasına, umutlarının bitmesine sebep olacağına ve kişinin bunalıma düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevgiliyi dudağından öpmek gördüyseniz:

  • Maddi veya işinizi ilgilendiren bir durum mamut hızında ilerliyor olabilir.

Rüyada sevgiliyi dudağından öpmek göstereceği üstün yeteneklerin takdire layık görüleceğine, bunun da kendisini en yukarılara taşıyacağına, kazandıklarının ve elde ettiklerinin makbul olmayacağına delalet eder.

Rüyada sevgilini dudağından öpmek hayırlı haberler getireceğine ve en kısa zamanda davullu zurnalı düğün alayı kurulacağına, yakın bir zamanda evlat sahibi olacağına delalet eder.

Rüyada eski sevgiliyi dudaktan öpmek aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, bir süreliğine de olsa kemer sıkmak gerekeceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevgilinin dudağını öpmek hayırlı ve bol kazanç elde edileceğine, şansının ve bahtının açılacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevgilisinin dudağından öpmek hane halkının verilen kararları destekleyeceğine ve elde edilen kazancın daha iyi ve daha hayırlı işler için kullanılacağına, büyük atılımların yapılacağına inanılır.

Rüyada sevgiliyi dudaktan öpmek eline geçen fırsatları bir türlü doğru ve hayırlı bir şekilde değerlendiremeyeceğine, gidilen yolda karşılaşılan engellerin aşılacağına rivayet eder.

Rüyada sevgilini dudaktan öpmek hayatının bir anda çok güzel hale geleceğine, ekmeğinin artacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde geçeceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevgilisini dudaktan öpmek işine yarayacak bazı kurslara gideceğine, aile hayatında kendisine yeni ve daha güzel bir sayfa açacağına, kendi işini kurarak daha büyük kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments