Rüyada dolu mezar kazmak

Rüyada dolu mezar kazmak borçların kısa sürede ödeneceğine ve mutlu olunacağına, etrafındaki kişiler ile çok sorun yaşayacağına, çok mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olacağına, yeni fırsatlar elde edeceğine, doğru kararlar alarak iş hayatında değişiklikler yapacağına, ana baba dualarının alınması sayesinde işlerin her geçen gün daha da iyi bir hal alacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, verilen emeğin karşılığının alınamamasından ötürü çok büyük üzüntü duyulacağına, insanlara birşeyleri ispat etmeye çalışırken işlerin kötü bir hal alacağına ve sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, kişinin kendini kimsesiz ve çaresiz hissedeceğine, sevdiği bir kişinin, insanlara karşı kötü şeyler yapacağına delalettir.

Rüyada dolu mezar kazmak gördüyseniz:

  • Tartışma gerektiren konu bir şekilde yakın çevrenizde görebilir.

Rüyada dolu mezar kazmak rızkının genişleyeceğine, parasının ve malının da artacağı işler yapacağına, rızkının kesilmeyeceğine, rahatının, lüksünün ve konforunun da baki olacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölmüş babanın mezarını kazmak ağız tadını, neşesini kaybedeceğine, yanlış giden işlerin düzeltileceğine alamet eder.

Rüyada arkadaşının mezarını kazmak üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine, uykusuz geceler yaşanacağına, büyük bir ihanete uğranacağına, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine işarettir.

Rüyada mezarı kazmak başının derde gireceğine, böylece uzun zamandan beri birlikte olduğu kişiyi çok sevindireceğine alamet eder.

Rüyada birinin mezarını kazmak hayatının daha konforlu ve lüks duruma geleceğine, gülen yüzünün solacağına ve evden çıkmaza hale geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada başkasının mezar kazdığını görmek bir sebeple kendisi ile tartışılacağına, sevilen bir kişi ile girilecek bir işte büyük başarı kazanılacağına, atılacak adımlar sayesinde herkes tarafından tanınan bir kişi olunacağına, zararların telafi edileceğine işarettir.

Rüyada bebek mezarı kazdığını görmek çarelere ve çözümlere kavuşacağına, bir sebeple daha önce hiç yapmam dediği bazı işlere gireceğine, sıkıntılı zamanlar yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada elle mezar kazmak daha önce hiç başa gelmeyen olaylarla karşılaşılacağına, güzelliklerle ve hayırla mükafatlandırılacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments