Rüyada mezarı kazmak

Rüyada mezarı kazmak sağlığından ve ağız tadından olacağına, eline geçen büyük ve hayırlı işler sayesinde çok kazanç elde edeceğine, kendisine uygun bazı projelere girerek uzun bir zaman boyunca kendisine yarar sağlayacak kişiler ile tanışacağına, kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, yaşanan sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtuluşa erileceğine, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşılacağına, bir sebeple çok üzüntülü zamanlar geçireceğine, mutlu ve huzurlu günlere kavuşulacağına, ortaklı işlere girileceğine, kişiliğinde kendisine ve başkalarına zarar veren yönleri bularak iyileştireceğine rivayet eder.

Rüyada mezarı kazmak gördüyseniz:

  • Başkalarının sorunlarına vakit ayırmaktan asıl odaklanmanız gereken konuları unutabilirsiniz.

Rüyada babasının mezarını kazmak hedeflerine ulaşmak için hiçbir güçlükten kaçmayacağına, hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına işarettir.

Rüyada ölmüş babanın mezarını kazmak hayırlı kişiler ile tanışıp güzel ve kazançlı işler yapılacağına, elinde bulunan paranın boşa gideceğine, maddi olarak çok büyük zorluklarla karşılaşacağına inanılır.

Rüyada gömülü mezarı kazmak isteklerini elde ederken zorluk çekmeyeceğine, uzun saatler boyunca ve neredeyse hiç dinlenmeeden iş için çaba göstereceğine rivayet eder.

Rüyada mezarı kazmak doğru yoldan çıkıldığı an itibariyle düşmanlarda artış görüleceğine, kasasının ve bütçesinin her geçen gün daha fazla büyüyeceğine rivayet eder.

Rüyada elle mezar kazmak büyük bir sorun yüzünden ertelenmiş olan hayallerin gerçekleştirileceğine, sağlık sorunlarından kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölünün mezarını kazmak hem işyerine hem haneye bolluk ve bereket geleceğine, yeni işlere atılma fırsatı elde edeceğine, kazançtan yana kara geçeceğine, daha fazla dünya malı sahibi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada evin içine mezar kazmak rakiplerin sevineceği bir haberle üzüntü duyulacağına, ev halkından birinin sağlık sorunu yüzünden uykusuz zamanlar geçirileceğine, aile bireyleri arasındaki bağın gün geçtikçe kuvvetleneceğine, bu güzel gelişmelerin iş hayatına da yansıyacağına tabir olunur.

Rüyada evin içinde mezar kazmak karamsar olacağına ve huzursuz günler geçireceğine, sıkıntıdan sonra ferahlamaya delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments