Rüyada bebek mezarı kazdığını görmek

Rüyada bebek mezarı kazdığını görmek hayatının güllük gülistanlık geçeceğine, hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına, sevdiği insanları üzecek, onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına, iyileşeceğine, kendisine istediklerini getireceğine ve hoş sürprizler hazırlayacağına, çalışmalarının beğenileceğine, eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, ticarete atılacağına alamet etmektedir.

Rüyada bebek mezarı kazdığını gördüyseniz:

  • Alışılmadık bir aktiviteye katılmanız size ilham verebilecek kişilerle tanışmanızı ya da ilham veren konular dinlemenizi sağlayabilir.

Rüyada bebek mezarı kazdığını görmek gerçekleştireceği büyük çapta bir çalışma ile çok sevineceğine, bazı kişilere karşı sesini yükselteceğine ve el kaldıracağına işarettir.

Rüyada bebek mezarı kazmak sevdiği kişiler ile çok hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, tedbirsiz davranışların sonucunun depresif bir ruh haline varacağına tabir olunur.

Rüyada mezar kazmak el attığı her işte çok büyük başarı kazanacağına, ağız tadı ile yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada ölünün mezarını kazmak huzur ve mutluluk yaratan olaylar yaşanacağına, büyük mal ve mülk sahibi olunacağına, alınacak müjdeli haberler sayesinde aile hayatında çok büyük gelişmeler yaşanacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, ailesine karşı görevlerini aksatmayacağına delalet eder.

Rüyada elle mezar kazmak neşenin ve mutluluğun geleceğine, maddi olanaklarının sınırsız olması sayesinde hiçbir eksiğinin kalmayacağına yorulur.

Rüyada ölmüş babanın mezarını kazmak neşesini kaybedeceğine, aile açısından çok büyük ilerlemeler kaydedileceğine alamet etmektedir.

Rüyada dedesinin mezarını kazmak sağlığının ve moralinin bozulacağına, işlerine gösterdiği ilgi ve özenin azalacağına bu nedenle de başarısının düşeceğine, kazancın yarı yarıya artacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölmüş kişinin mezarını kazmak kısmetin ve şansın açılacağına, yaşadığı sıkıntılar yüzünden çok büyük bir hastalık atlatacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments