Rüyada başkasının mezar kazdığını görmek

Rüyada başkasının mezar kazdığını görmek yönetici koltuğuna yükseleceğine, aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine, sosyal hayat içerisinde istenmeyen olayların ortaya çıkacağına, iş dünyasındaki prestijin azalacağına, maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine, ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine, ev sahibi olunacağına, buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, allah yolunda ilerleyeceğine, yol göstereceğine ve ekmek sahibi yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başkasının mezar kazdığını gördüyseniz:

  • Evinizde ya da yaşadığınız yerde değişiklikler yapılabilir.

Rüyada elle mezar kazmak işlerinde yaşadığı sıkıntının yakında sona ereceğine, kendi işini kuracağına, ticaret adamı (kadını) olacağına ve herkesin adından söz ettiği itibarlı kişi konumuna geleceğine delalet eder.

Rüyada ölünün mezarını kazmak çok hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına, yaşanacak üzüntüden dolayı sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalınacağına işaret eder.

Rüyada mezar kazmak attığı her adımın kendisine hayır getireceğine, kazalardan, belalardan korunacağına, iş hayatında atılıma geçeceğine rivayet eder.

Rüyada mezarlık kazmak rüyayı gören kişinin geçim sıkıntısının ortadan kalkacağına, kendisini kötü hisseden ya da zorluk yaşayan arkadaşlarına en gerekli zamanlarda yardım eli uzatacağına rivayet eder.

Rüyada gömülü mezarı kazmak dertlerinin günden güne artacağına, sorunlarının en kısa zamanda çözüm bulacağına, dertlerinin bitip huzura ereceğine rivayet eder.

Rüyada birinin mezar kazdığını görmek kişinin geleceğinin parlak ve aydınlık olacağına, uğradığı zararlardan kurtulmak için alacağı borçlardan bir türlü kurtulamayacağına tabir olunur.

Rüyada ölüye mezar kazmak hedeflerine başarıyla ilerleyeceğine, dualarının ve tövbelerinin kabul olacağına, herkesin dikkatini çekecek, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapacağına inanılır.

Rüyada elleriyle mezar kazmak kendisini kötüleyen ve çekemeyen insanlar yüzünden büyük bir sıkıntı çekeceğine, hayat boyu çok sevileceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments