Rüyada birinin mezarını kazmak

Rüyada birinin mezarını kazmak maddi olarak güç ve kuvvet edineceğine, öleceği zaman kendisini yaşatacak güzellikte işler yapacağına, hayırlı bir kişi ile mutlu olacağına, bir sebeple çok büyük sorunlarla karşılaşacağına, her daim allah yolunda yürüyeceğine, çevresinin genişleyeceğine, planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, başarılarının artacağına, iyi huylu olması sayesinde herkes tarafından sevileceğine, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine ve musibetlerin kovulacağına işarettir.

Rüyada birinin mezarını kazmak gördüyseniz:

  • Biraz öz hesaplara göz atın.

Rüyada evde mezar kazmak eşlerin birbiri ardına büyük tartışmalara gireceğine, eğer bekarsa sevdiği ile evleneceğine delalettir.

Rüyada ölmüş kişinin mezarını kazmak hanesinde huzur ve mutluluğun hâkim olacağına, sorunların günden güne artacağına, yapılan çalışmalara ve ortaya konulan projelere zarar vermeye ya da leke sürmeye çalışan insanlarla muhatap olunacağına, üzücü olaylar yaşanacağına, hayırlı başlayan işlerin zararlı biteceğine yorulur.

Rüyada eliyle mezar kazmak zor günlerden geçeceğine, zahmete ve çileye düşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, kişinin bu sürüncemeden ötürü canının sıkılacağına alamet eder.

Rüyada bebek mezarı kazdığını görmek kişinin istediği kariyere de sahip olmayı başaracağına, işlerin bu sayede çok iyi bir hal alacağına, gidilen yolda büyük başarılara imza atılacağına, hane halkının verilen kararları destekleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada elle mezar kazmak kendini çok iyi hissedeceğine, bir hastalığa maruz kalacağına işarettir.

Rüyada eski mezar kazmak hayırlı ve güzel zamanlar geçirileceğine, vicdan azabı yaşayarak çok kötü durumlara düşüleceğine inanılır.

Rüyada mezarını kazdığını görmek kısa süre içinde evlat sahibi olacağına ve herkes tarafından takdir göreceğine, eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına yorulmaktadır.

Rüyada çocuğuna mezar kazmak çok büyük başarılar elde edileceğine, aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına, insanlardan takdir toplayacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments