Rüyada ölmüş babanın mezarını kazmak

Rüyada ölmüş babanın mezarını kazmak ortaklardan birinin yapacağı hatalar yüzünden iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, sosyal hayat içinde çok sevilen bir kişi olunacağına, kazanılacak başarılar sayesinde üst yönetimin dikkatinin çekileceğine, haksızlık yapmayacağına, çok mutsuz olacağına, hastalanacağına, işini kaybedeceğine, borçsuz, maddi sorunlar olmadan, zengin bir hayata sahip olunacağına, müşkül durumların üstesinden geleceğine, çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine, maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına, bilgili ve görgülü kişilerle ahbaplık kuracağına alamet eder.

Rüyada ölmüş babanın mezarını kazmak gördüyseniz:

  • Detaycı olmanız yanlışların önünü kesebilir.

Rüyada babasının mezarını kazmak maddi ve manevi yönden kötü bir döneme girip işlerin zarara uğrayacağına, iş yerinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, aile hayatında sevinileceğine rivayet eder.

Rüyada ölmüş babanın mezarını kazmak aldığı iyi aile terbiyesi ve eğitim sayesinde herkesin takdirini toplayacağına, yaşamının planlarına uygun şekilde ilerlemeye başlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada birinin mezarını kazmak maddi ve manevi açıdan çok zor durumlara düşüleceğine, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada yakının mezarını kazmak kendisine uğur getireceğine, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çok zor günler geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada mezarı kazmak kendisini çok kötü ve yorgun hissedeceğine, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, destek istediği kişilerden destek alamayacağına, büyük umutlar ile girdiği bir işte ister istemez zarar edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kardeşinin mezarını kazmak büyük bir proje ile birlikte zenginliğe adım atacağına ve uzun zamandan beri ters giden işlerinin düzeleceğine, kişinin adeta gençleşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birinin mezar kazdığını görmek dünyevi hayatında bol nimete kavuşacağına, çok kötü olaylar ile karşılaşacağına, sıkıntılar yüzünden çok büyük maddi kayıplara uğrayacağına, büyük sıkıntılar çektikten sonra bir de hastalıkla uğraşmak zorunda kalan rüya sahibinin, çok kötü durumlara düşeceğine yorulur.

Rüyada ölmüş birinin mezarını kazmak ayağının tökezlemeyeceğine, işlerin zarar getirecek bir hal alacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, yapılan hatanın düzeltilmesi için çok uğraşılmasına rağmen bir türlü düzelmeyeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments