Rüyada dik merdiven görmek

Rüyada dik merdiven görmek hasreti çekilen bir kişiye kısa sürede kavuşulacağına, fırsatların ardı ardına gelmesi üzerine hayatına çok daha farklı bir şekilde yön vereceğine, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine, gülen yüzünün solacağına ve evden çıkmaza hale geleceğine, ancak daha sonra yakın bir arkadaştan alınacak destek sayesinde zorlukların aşılacağına, dertlerin, üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine, işlerinin açılmasıyla gelirinin bir anda ikiye katlanacağına, borcunun tamamen sıfırlanacağına ve kara geçip artık para biriktirip, yatırım yapabilme imkânı elde edeceğine, çok kötü olaylar yaşayacağına ve aile hayatında huzursuzlukların başgöstereceğine, çok büyük üzüntü ve stres yaşasa bile yaptığı işte çok büyük başarı kazanacağına işaret eder.

Rüyada dik merdiven gördüyseniz:

  • Planlarınızı uygulamaya koymak isteyebilirsiniz.

Rüyada dik bir merdiven çıkmak rüya sahibi için yine önemli bir hale geleceğine ve bugün içinde bulunulan bir sorunun çözümü için çok sıkışılan bir zamanda çıkış yolu olacağına, bazı sorunlar ile karşılaşacağına tabir olunur.

Rüyada dik merdiven görmek üzüleceğine, sıkıntıya düşeceğine, huzursuz olacağına, yaşam enerjisine ve sağlığına kavuşacağına işaret eder.

Rüyada dik merdivene çıkmak kişinin daha mutsuz, sıkıntılı bir geleceğe sahip olacağına, edilen duaların kabul edileceğine, hayırlı bir sürece girileceğine, kazancın daha da artacağına rivayet eder.

Rüyada dik merdivenden aşağı inmek yapılan işte çok iyi bir kişi ile tanışılacağına, bu kişi ile yeni işlerin peşinde koşulacağına, daha büyük kazançlar elde edileceğine, sıkıntılara ve zorluklara daha akıllı ve mantıklı yaklaşacağına işaret eder.

Rüyada dar ve dik merdiven görmek kendisini allah’a yakınlaştıracak hayır işlerine daha çok vakit ve para ayırabilme şansına nail olacağına ve kaderinin yüzüne güleceğine, yeni bir eğitim kurumuna girileceğine inanılır.

Rüyada dik merdivenlerden inmek kazancının da aynı oranda artacağına, maddi olarak büyük bir fırsatın ayağına geleceğine, yaptığı çalışmalar sayesinde iş dünyasında kendisine çok iyi bir yer edineceğine, zararlı bir alışkanlıkla uğraşan bir dostunun bu illetten kurtulması için destek olacağına tabir olunur.

Rüyada dik merdiven inmek bol nimete kavuşulacağına, daha fazla gelir sahibi olunacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, ticaret hayatıyla ilgili yapılan planların hayır getireceğine, başlayan bir ilişkide  güvensizlik yaşanacağına inanılır.

Rüyada dik merdivenden inememek uzun zamandan beri yapmak istediği şeyleri yapacağına, şansının kendisinden yana gideceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments