Rüyada dik bir merdivenden çıkmak

Rüyada dik bir merdivenden çıkmak maddi ve manevi sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, uğradığı zararları telafi edeceğine, kötü halin son bulacağına, iyi halin geleceğine, kazancı ile ilgili olarak sürekli sıkıntı yaşayacağına, başarılar elde edileceğine, iyi haberler alınacağına, kendisine olan sevgisini ve saygısını da kaybedeceğine, mal ve para yönünden büyük bir zarara uğrayacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve işlerini toparlamak için sürekli çaba göstereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dik bir merdivenden çıkmak gördüyseniz:

  • Bazı değişiklikler yapılması gerekiyorsa diğerlerinin değil, sizin istediğiniz değişiklikler olmasına gayret edin.

Rüyada dik bir merdivenden çıkmak birçok kişiden birlikte çalışma teklifi alınacağına ve en kazançlı olanının kabul edileceğine, çok uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine işarettir.

Rüyada dik merdiven çıkmak yapılacak çok güzel işler ile rakiplere fark atılacağına, başında dönen şanssızlık bulutunun dağılacağına alamet etmektedir.

Rüyada dik merdivenden çıkmak kaçırdığı fırsatları çok iyi adımlar atarak tekrar kazanacağına, işlerinin açılacağına ve yüzünün de güleceğine delalet etmektedir.

Rüyada dik merdivene çıkmak sıkıntıların ve sorunların yakın zamanda çözüme kavuşacağına, yapılan çalışmalar sayesinde çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, torununun çocuğunu görecek kadar yaşayacağına ve hastalık yüzü görmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada dik bir merdiven çıkmak olayın ağız münakaşasına varacağına, özel hayatının da yolunda gideceğine inanılır.

Rüyada dik bir merdivenden inmek tartışma yaşadığı kişilerle arasını düzelteceğine, sıkıntı getiren bir durumu düzelteceğine, işleriyle ilgili çok başarılı kararlar vereceğine, cebine giren paranın miktarının günden güne artacağına, başka insanların söylediği şeyler yüzünden sevdiği kişiyi kırdığına delalet eder.

Rüyada dik merdivenden aşağı inmek eline geçen fırsatları bu yüzden gerektiği gibi kullanamayacağına, oldukça büyük başarılara rivayet eder.

Rüyada dik merdiven inmek sıkıntılarından kurtulacağına, işlerini yoluna sokacağına, verdiği vaatleri yerine getireceğine, iş hayatında ya da sosyal hayat içinde yaşanan düşmanlıkların biteceğine, kısmetsizliğin ve şanssızlığın geride kalacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments