Rüyada dik merdivenden inmek

Rüyada dik merdivenden inmek daha fazla gelir elde edeceğine, geçimini daha kolay şekilde sağlayacağına, hiç istemediği sorunlarla karşılaşabileceğine, ne yöne gideceğine, allah’a sığınması ve dua etmesi sayesinde sıkıntılarından kurtulacağına, eline çok güzel fırsatların geçeceğine, güzel bir yola çıkılacağına, fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine, tartışmaların sona ereceğine ve kalp kırıklıklarının barışla noktalanacağına, aşırı kalabalık ve samimiyetsiz insanların bir arada bulunduğu toplantılara katılarak can sıkıntısı yaşayacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok hayırlı işler gerçekleştireceğine tabir olunur.

Rüyada dik merdivenden inmek gördüyseniz:

  • Bazı konularda ilerleme yöntemlerini daha iyi anlamanızı sağlayabilecek olaylar yaşayabilirsiniz.

Rüyada dik merdivenden aşağı inmek orada iyi ahlaklı kimselerle dost olacağına, kişinin depresif bir ruh haline bürüneceğine ve bu nedenle de tüm düzeninin bozulacağına alamet etmektedir.

Rüyada dik merdivenlerden inmek güzel vakit geçireceklerine, eskileri yadedeceklerine, sevilen kişiler ile güzel çalışmalar yapılıp başarılar kazanacağına, mal edineceğine alamet eder.

Rüyada dik merdiven inmek onları hayatından bir daha asla yüzlerini görmemek ve seslerinin duymamak üzere çıkartacağına, bir kere başarısını ispat ettiği takdirde iş dünyasında üst üste güzel tekliflerle karşılaşacağına yorulur.

Rüyada dik merdivenden inmek sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine ve zahmetinin artacağına, ancak daha sonra kendisini toparlayacağına rivayet eder.

Rüyada dik bir merdivenden inmek el attığı her işten zararla çıkacağına, çok eskiden kalma bir sorunun tekrar önüne çıkması ile üzüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada dik yokuştan inmek yeni kazanç kapıları bulacağına ve sayısız fırsat elde edeceğine, hastalıklarının ilacını alacağına bu sayede hem ruhen hem de bedenen iyileşeceğine tabir olunur.

Rüyada dik yokuşu arabayla inmek kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına, isteklerinin gerçekleşeceğine işarettir.

Rüyada dik yokuş inmek kazandığı paranın bereketinin olmayacağına, sıkıntı çekeceği ve üzüleceği bir ortama gireceğine, kolay kolay yıkılmayacak sağlam temeller üzerine inşa ettiği hayatıyla herkesi kıskandıracağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments