Rüyada dev ekran görmek

Rüyada dev ekran görmek güvenilir kişilerle yola çıkılacağına, çok büyük bir üzüntü duyacağına ve çok daha kötü durumlara düşebileceğine, sorunların bu sayede çok kısa sürede ve kolay bir şekilde ortadan kalkacağına, daha sonra yolda karşısına çıkacak bazı engellerden ötürü tökezleyeceğine, işlerinin bu yüzden aksayacağına, hayırlı ve başarılı işlere gireceğine ve çok daha büyük bir çaba göstererek kariyer planında basamakları hızlı bir şekilde tırmanacağına, alacağı zaferlere ve başarılara da kendisinin bile inanamayacağına, rakiplerin oyununa gelineceğine, sıkıntılı bir karar vermek zorunda kalınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dev ekran gördüyseniz:

  • Aşk, iş, sağlık alanlarında türlü fırsat, olanak veya şans yüzünü gösterecek.

Rüyada dev ekran görmek yardım isteyen bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine, yalan söyleyen bir kişinin aile ilişkilerine büyük zarar verecek bir yalanının ortaya çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada telefon ekranının kırıldığını görmek sıkıntısız ve rahat bir hayata sahip olunacağına, bir sebeple atılmak istenen adımlarda biraz daha korkak olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada büyük ekran televizyon görmek aile hayatının çok huzurlu bir şekilde geçeceğine, mesleğinde kendisini tatmin ve mutlu edecek noktaya geleceğine işaret eder.

Rüyada bilgisayar ekranı görmek rüya sahibinin herkes tarafından tebrik edileceğine, hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına yorulur.

Rüyada bilgisayar ekran görmek hayallerin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına, kişinin kendisini çok mutlu ve huzurlu hissedeceğine, hiçbir engele takılmadan, yolunda devam edeceğine yorulur.

Rüyada ekran görmek rüya sahibinin dayanağı olmayan şeylere itibar etmeye başlayacağına, rüya sahibinin isteklerine, duygu ve düşüncelerine değer vermeyeceğine delalet eder.

Rüyada telefon ekranının çatladığını görmek işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, yakın bir zaman içinde çok hayırlı ve bütün hayatını baştan sona değiştirecek çeşitli adımlar atacağına işaret eder.

Rüyada dev kuşlar görmek çok büyük ve başarılı bir kariyer için kendisine daha uygun olduğunu düşündüğü bir işe gireceğine ve bu iş ile birlikte hayatının çok büyük bir hız kazancağına, işlerinde yenilikler yapacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments