Rüyada bilgisayar ekran görmek

Rüyada bilgisayar ekran görmek duymadığı sözleri duyacağına ve hiç şahit olmadığı bazı gerçeklere tanıklık edeceğine, ancak bu kazancı beklemediği anda kaybedeceğine, maddi açıdan çok doğru adımlar atılacağına, uğranılan bir ihanetten ötürü kırgınlık yaşanan biri ile yolların ayrılacağına, rahat bir hayata adım atılacağına, sorunların çözüm bulacağına ve çözümsüz gibi duran bir işin çözüleceğine, huzurlu ve mutlu bir hayata sahip olacağına, çıkılan seyahatten hayırlısıyla dönüleceğine, para pul sahibi olacağına, aklına koyduğu şeyi kısa zamanda gerçekleştireceğine, kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına, güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada bilgisayar ekran gördüyseniz:

  • Aldığınız haberlerde büyük hata payları olabileceğini göz önünde bulundurun.

Rüyada bilgisayar ekranı görmek iş hayatında çok büyük atılımlara ve ortaklıklara gireceğine, hayatın yoluna gireceğine alamet eder.

Rüyada bilgisayar ekran görmek iş konularında ortaklar ile ters düşüleceğine ve aile fertleri ile miras meselesi yüzünden kavgalar yaşanacağına, konforunun ve lüksünün de çoğalacağına tabir olunur.

Rüyada dev ekran görmek dert ettiği şeyleri teker teker çözüme ulaştıracağına, kendisini bir süre dış dünyadan ve insanlardan soyutlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada telefon ekranının kırıldığını görmek ihtiyacı olan kazanca ulaşacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine ve bu kazançlar sayesinde rüya sahibinin kendisine olan güveninin gün geçtikçe artacağına alamet eder.

Rüyada büyük ekran televizyon görmek elinin bolluk ve bereketten çıkmayacağına, problemlerle dolu ve maddi açıdan zarar getirecek bir çalışmanın içine girileceğine, verilen kararların bir türlü hayata geçirilemeyeceğine, uyumsuz bir kişi ile kurulan bir ortaklık yüzünden gereksiz bir stres altına girileceğine ve üzüntü durulacağına işarettir.

Rüyada ekran görmek sorunlarının ve dertlerinin çözümü için bazı fırsatlar yaratacağına, sağlığı ile ilgili sorun yaşayan bir akrabasının tedavisini üstleneceğine, pürüzleri ortadan kaldırarak daha sakin bir yaşama kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada telefon ekranının çatladığını görmek daha sonra yapılan araştırmalar sayesinde bu durumun düzeltilmesi için çaba harcanacağına, çok verimli bir çalışma içine girileceğine tabir olunur.

Rüyada bilgisayarda yazı yazmak ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, zahmetli işlerle uğraaşılacağına, ferahlayacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments