Rüyada telefon ekranının çatladığını görmek

Rüyada telefon ekranının çatladığını görmek kötü bir kişinin oyununa gelineceğine, korkularını yeneceğine, zor günlerinde sevdiklerinin yanında olacağına, ekmeğinin kesilmeyeceğine, iş hayatının çok büyük kazanç getireceğine, hayırlı ve anlayışlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına, yardım ettiği kişilerden ihanet göreceğine, eşine ve çocuklarına gereken önemi bir süre gösteremediği için kişinin moralinin bozulacağına, çektiği zahmetin, zorlukların ve çilelerin azalacağına yorulur.

Rüyada telefon ekranının çatladığını gördüyseniz:

  • Karar alınması gereken konuları ertelemek gerekiyor.

Rüyada telefon ekranının çatladığını görmek çok donanımlı ve deneyimli olunmasına rağmen işlerin istenildiği gibi gitmeyeceğine, büyük adımlar atılacak bir çalışmanın yepyeni kapılar açacağına işarettir.

Rüyada telefon ekranının kırıldığını görmek çok büyük başarılar kazanacağına, bunun da kendisine tabiri caizse çok pahalıya patlayacağına alamet eder.

Rüyada ekran görmek bundan sonra onlarla mutlu ve mesut yaşayacağına, hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada büyük ekran televizyon görmek günbegün kötüleşeceğine, ruhsal olarak içinde bulunulan sorunların düzeleceğine, sağlıklı, neşeli ve mutlu bir kişi olunacağına işaret eder.

Rüyada bilgisayar ekran görmek kişinin bugüne değin halledemediği devletle ilgili bir sorunda bu kimseden destek alınacağına, iş konusunda hevesin kursakta kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada bilgisayar ekranı görmek bol kazançlı bir projenin hayata geçirileceğine, önünün açık olacağına, gelecekte yüzünün güleceğine rivayet eder.

Rüyada dev ekran görmek sevdiğiniz misafirler ile uzun vakit geçirebileceğinize ve özlediğiniz bir yakınınızın ya da bir arkadaşınızın sizi görmeye geleceğine, iyi niyetli kişilerle bir araya gelerek onlarla işbirliği yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada telefonun camının çatladığını görmek cesaretini ve kendine olan özgüvenini toplayacağına, sevdikleri ile bir arada olacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments