Rüyada telefon ekranının kırıldığını görmek

Rüyada telefon ekranının kırıldığını görmek herkes tarafından sevilen ve onlar tarafından bağrına basılan kişi olmayı hak edeceğine, uzun bir zamandan beri kötü giden şansının nihayet döneceğine ve yaşadığı tüm olumsuz durumların yerini başarı ve mutluluğa bırakacağına, alınacak müjdeli haberler sayesinde aile hayatında çok büyük gelişmeler yaşanacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulacağına, daha önce hiç görülmedik bazı işlere imza atacağına, bu sayede çok dikkat çekeceğine, bir sebeple hem çok şaşıracağına, hem de çok üzüleceğine, kusurların ve günahların telafi edileceğine, anlayışlı bir kişi ile tanışacağına, rüya sahibinin kendisini aklama imkanı bulacağına işaret eder.

Rüyada telefon ekranının kırıldığını gördüyseniz:

  • Duygusal açıdan da zayıf değilsiniz.

Rüyada telefon ekranının kırıldığını görmek rahatlığa ereceğine, sorunlarını ve sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına delalet eder.

Rüyada telefon ekranının çatladığını görmek aile kurma konusunda bazı kararlar alınacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, maddi ve manevi açıdan çok zor durumlara düşüleceğine inanılır.

Rüyada ekran görmek kazancını hiç ummadığı kadar arttıracağına, tatsız sözlerin de unutulacağına inanılır.

Rüyada bilgisayar ekranı görmek karşılaşılan zorlukların biteceğine ve mutlu günler yaşanacağına, sevdiği kişiler ile arasına kara kedi gireceğine, çözdüğü sorunun ardından yeni bir sorunla karşılaşacağına inanılır.

Rüyada büyük ekran televizyon görmek alacağı bazı yardımlar sayesinde çok hayırlı ve güzel işlere gireceğine, onların önüne geçeceğine inanılır.

Rüyada bilgisayar ekran görmek hakkında dedikodu çıkaran insanları hayatından çıkaracağına, rahat bir hayata sahip olacağına delalet eder.

Rüyada dev ekran görmek kişinin kendi ailesinden gelecek bir belaya, düşmanını dost, dostunu da düşman sayacağına ve yanlış kimselere değer vereceğine delalet eder.

Rüyada telefonun kırıldığını görmek doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına, kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine, eğer dikkat etmezse yakın bir zaman içinde bu durumdan ötürü çok pişman olacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments