Rüyada büyük ekran televizyon görmek

Rüyada büyük ekran televizyon görmek sorunlarından kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına, geçiminin kolaylaşacağına, eline geçen kazanç sayesinde rahata kavuşacağına, sevdiği kişiler ile sıkıntılarını aşacağına, hayırlı zamanlar geçireceğine, zarar getirecek bir işten uzak durulacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım eli uzatılacağına ve hayatı değiştirip mutlu bir hayatın kapısını açacak bir konuda çok önemli bir karar verileceğine, büyük sıkıntıların ortaya çıkacağına, sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine, yakın bir arkadaş tarafından yarı yolda bırakılacağına, kötü niyetli bir kişinin çıkaracağı bir dedikodu ile uğraşılacağına ve manevi olarak sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, kariyer edineceğine, şımarıklık yapma hakkında sahip olacağına, rahat, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, iş dünyasında ve toplumda çok saygın biri olarak anılır olacağına, başına gelebilecek bütün kötü ve zarar verici olaylardan kendisini koruyacağına, rahatsızlık verici olaylardan uzak duracağına ve başına bela olabilecek şeylerden herhangi bir zarar görmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada büyük ekran televizyon gördüyseniz:

  • Bazı kişiler bazı hareketlerinin istenmeyen sonuçlarını öngöremiyor olabilirler.

Rüyada büyük ekran televizyon görmek zenginliğini kaybedeceğine, borçlu olunan bir kişiye uzunca bir süreden beri yapılamayan ödemeler için stres yapılacağına inanılır.

Rüyada telefon ekranının kırıldığını görmek parasız günler geçireceğine, aç kalacağına, yaşamının tadını çıkaracağına, çocukları ve torunları ile güzel günler geçireceğine yorulur.

Rüyada bilgisayar ekran görmek sorunlarının ve sıkıntılarının kalmayacağına, eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, güzel günler yaşanacağına yorulur.

Rüyada dev ekran görmek konu komşudan, akrabadan, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına, bir sebeple bazı konularda çeşitli kararlar alınacağına, yapılan hataların tekrarlanmaması için bazı kişilerin fikirlerine başvurulacağına ve en hayırlı yolun seçileceğine alamet etmektedir.

Rüyada telefon ekranının çatladığını görmek çalışma hayatında büyük bir prestije sahip olunacağına, sırrın kimselere söylenmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada ekran görmek hak yolunda hayır işleri yapacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, helal olmayana göz dikmeyeceğine, geride bırakacağına yorulur.

Rüyada bilgisayar ekranı görmek aile hayatı içinde birlik ve beraberlik sağlanacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, yapılan hataların tekrarlanmaması için bazı kişilerin fikirlerine başvurulacağına ve en hayırlı yolun seçileceğine rivayet eder.

Rüyada büyük televizyon görmek kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, onlardan yana hayır ve itibar göreceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments