Rüyada bilgisayar ekranı görmek

Rüyada bilgisayar ekranı görmek elinde bulunan fırsatların pek beklediği gibi hayırlı olmayacağına, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, zarar edilen bir olayın kısa süre içinde düzgün bir şekilde gerçeğe döneceğine, şanssızlık ve kısmetsizlik yaşayacağına, bilgiçlik taslayan ve aşağılayan tutumlar içinde bulunulacağına, sıkıntılı durumlar geçireceğine, büyük aksilikler yaşayacağına, alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına, bolluk ve bereket içinde bir iş hayatına sahip olacağına, şanslı günlerin kapıda olduğuna yorulur.

Rüyada bilgisayar ekranı gördüyseniz:

  • Değişiklikler veya yeni başlangıçlar söz konusu olabilir.

Rüyada bilgisayar ekran görmek iş hayatında çok büyük başarılara imza atacağına, yakın zamanda ev ya da araba alacağına, parasının değerini bilerek hareket edeceğine delalettir.

Rüyada bilgisayar ekranı görmek daha çok iş yapacağına, evliliğinin başarılı şekilde yürüyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada büyük ekran televizyon görmek olumlu, güzel ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, yaptıkları kötülükleri herkese göstereceğine delalet etmektedir.

Rüyada telefon ekranının çatladığını görmek maddi ve manevi birçok şey kazanılacağına, bu sayede mal mülk sahibi olup sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, kolay ve güzel bir hayatı olacağına delalet eder.

Rüyada dev ekran görmek iş hayatında büyük atılımlar yapacağına, bolluk içinde yaşamaya tabir olunur.

Rüyada telefon ekranının kırıldığını görmek hedeflerine ulaşacağına, hayallerini gerçekleştireceğine, yaşanan sıkıntının gün geçtikçe daha da büyüyeceğine yorulur.

Rüyada ekran görmek problemlere çözüm bulunacağına, dertlerin ve sıkıntılarının son bulacağına inanılır.

Rüyada bilgisayar kablosu görmek üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine, eğer zor durumlara düşülmek istenmiyorsa önceden bu durumlarla ilgili önlemler alınması gerektiğine ve işlerin ancak bu şekilde düzeleceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments