Rüyada derenin üstünden geçmek

Rüyada derenin üstünden geçmek rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, zorlukların, sıkıntıların ve dertlerin biteceğine, rahatlayacağına, ferahlayacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına, sıkıntılarından kurtulması sayesinde rahat bir nefes alacağına ve kendini çok iyi hissedeceğine, düşmanlarını yenilgiye uğratıp pek çok kişiyi de kıskançlık duygularına sevk edeceğine, hayatının sonuna kadar lüks ve rahatlık içinde yaşayabileceği kadar birikim yapacağına ve çocuklarına güzel bir hayat bırakma amacını da yerine getireceğine, ticaretinin hızlanacağına, rızkının genişleyeceğine, huzur ve sessizlik içinde yaşayacağına, evine dışarından hiçbir zarar gelmeyeceğine, kendisini de, ailesini de kötülüklerden uzak tutacağına, stresli ve zor günlerin yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada derenin üstünden geçmek gördüyseniz:

  • Aniden orta çıkan çelişkili durumlarla uğraşmanız gerekebilir.

Rüyada dere üstünden geçmek başka işlere girme konusunda cesaret vereceğine, iyi bir kariyerin kapısını sonuna kadar açacağına, para pul sahibi olacağına delalet eder.

Rüyada derenin üstünden geçmek belki de şirketi iflasın eşiğine gelmekten kurtuluşa erileceğine, zaten malı mülkü varsa daha da artacağına ve işlerinin iyiye gideceğine alamet eder.

Rüyada dere üstündeki köprüden geçmek ferah düzeyinin yükseleceğine, aile hayatında sürekli tartışmaların olacağına yorulur.

Rüyada dereden geçmek ticarette zarar edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir süre içinde ve herhangi bir zarar görmeden kurtulacağına işaret eder.

Rüyada dereden yüzerek geçmek kazandığı her kuruşun alın teri ile ıslandığı için helal olduğuna ve hanesinde bolluk ve bereketin bir ömür boyu süreceğine, mücadeleden vazgeçmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dere kenarından geçmek çok rahat edilecek bir işe girileceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine, gerçekleştirilen projelerin hayli büyük getirisi olacağına, çok iyi işler yapılacağına işarettir.

Rüyada dereden arabayla geçmek sanatının insanları memnun ve tatmin etmeyeceğine, huzurunun bozulmasıyla beraber yaşamının güvenilirliğinin de azalması ile ilgili bir durum yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada dereden yürüyerek geçmek her gününün bir öncekinden daha güzel geçeceğine ve uzun bir ömre sahip olacağına, bolluk ve bereket içinde bir iş hayatına sahip olacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments