Rüyada dereden arabayla geçmek

Rüyada dereden arabayla geçmek ister istemez moral bozukluğu yaşanacağına, çalışkan bir kişi ile bir yola çıkılacağına, borçların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekileceğine, dertlerinin bitip huzura ereceğine, kazancın katlanacağına, yeni bir işe girmek için üst düzey bir yetkiliden yardım isteneceğine, girilen yolda zarar edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada dereden arabayla geçmek gördüyseniz:

  • Aşırı harcamalardan veya ev ahalisi dışında kişiler için para harcamaktan kaçınmalısınız.

Rüyada dereden arabayla geçmek aile hayatında çok istediği ve hayallerini süsleyen bir bebeğe sahip olacağına ve çok güzel bir hayat süreceğine, ardından işlerin çok iyi gitmesi ve büyüme kararının alınması ile birlikte üretim çalışmalarına da girileceğine yorulur.

Rüyada dere üstündeki köprüden geçmek hayallerde değişiklikler olacağına, sahip olunan mal varlıklarına yenilerinin ekleneceğine, hayatı daha güzel ve dolu dolu yaşamak için yeni alışkanlıklar edinileceğine, değer verilen kişiler ile mutlu bir şekilde yaşanacağına işaret eder.

Rüyada dereden yürüyerek geçmek uzun zamandan beri çözülemeyen bir sorunun yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, büyük başarılar kazanacağı çalışmalar ve projeler gerçekleştirileceğine işaret eder.

Rüyada dere üzerinden geçmek solan yüzünün güleceğine ve elinin de bolluğa kavuşacağına, kısmetlerinin açılacağına, yüzünün yeniden gülmeye başlayacağına, huzurunun da yerine geleceğine yorulur.

Rüyada akan dereden geçmek aile bireyleri ve akrabalarıyla birlikte bir eğlenceye gideceğine, yardım edilen kişilerin ihanetle cevap vereceklerine, uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden iyi haber gelmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada dere üstünden geçmek yollarının aksiliklerle kapanmayacağına, karanlıkların aydınlanacağına ve yapılacak olan bir iş sayesinde maddi olarak rahat bir hayat sürüleceğine inanılır.

Rüyada derenin üstünden geçmek toplumda itibar ve takdir toplanacağına, çevresine karşı daima hoşgörü ve anlayış içinde davranacağına rivayet eder.

Rüyada dereden geçmek hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, yakın bir zamanda da vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, işlerin kısa bir süre için bile olsa büyük bir zarara uğrayacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
1 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Neşe dönmez

Ben annem ve abim bir arabini içinde çok şiddetli akan bir nehir veya derenin içinden geçtik ve sonunda çıktığımız yerde babam bizi bir evin içinde bekliyordu bağ evi gibi ama çok lükstü lütfen cevap verin çok merak ediyorum yeni işlerle kalkişacagiz inanın benim için çok önemli