Rüyada dereden yüzerek geçmek

Rüyada dereden yüzerek geçmek birçok konuda daha dikkatli olunacağına ve emek veren kişilerin istediği şeyler için alınteri döküleceğine, eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine, işlerinin hızlanacağına, her işinde yeni bir kimlik ortaya koyarak yenilik ve farklılık yaratacağına, bunun da kendisine hem özgüven hem de bolluk ve bereket getireceğine, nankörlük, vefasızlık, hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına, hep iyi, vicdanlı ve merhametli kimselere denk geleceğine, çalışmalarının yarıda kalacağına, büyük maddi ve manevi problemler yaşayacağına, aile bireyleri arasında tartışmalar olacağına ve çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine, tabiri caizse dişinden, tırnağından arttırarak tahmin edilemeyecek işler başaracağına inanılır.

Rüyada dereden yüzerek geçmek gördüyseniz:

  • İkili ilişkiler açısından pek çok farklı yöne çekilebilirsiniz.

Rüyada dereden yüzerek geçmek hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına, kendisine rahat bir hayat kurmak için çok hayırlı bir yoldan geçeceğine delalet etmektedir.

Rüyada dere üzerinden geçmek rahat bir hayata kavuşmak ve sevdiği kişiler ile çok mutlu olmak için büyük çaba harcayacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışıp üzüntülü ve sorunlu ruh halinden kurtulup yine gülmeye ve eğlenmeye başlayacağına ve hayatına kaldığı yerden devam edeceğine tabir olunur.

Rüyada dere kenarından geçmek hastaysa şifa bulacağına, yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına yorulur.

Rüyada atla dereden geçmek ancak kişinin bu sıkıntı sonrasında özeleştiride bulunarak, hayatına ve davranışlarına dikkat edeceğine, planlarının istediği şekilde işleyeceğine, bu durumun kendisine güç vereceğine ve geleceğine daha sıkı bağlanacağına işaret etmektedir.

Rüyada derenin üzerinden geçmek zararların kısa zaman içinde telafi edileceğine, rüya sahibinin hayatı boyunca istediği her şeye fazlasıyla sahip olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dereden yürüyerek geçmek hayatına mutluluğun, sükûnetin ve huzurun hâkim olacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, kendisini çok üzgün hissettiği zamanların son bulacağına, her zaman çok mutlu olacağına ve rahat edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada berrak dereden geçmek bekârsa da evli bir kadınla birlikte olacağına, ruh sağlığının bozulacağına delalet etmektedir.

Rüyada dere içinden geçmek yarıda kalan işlerini tamamlayacağına, mesleğinde geri plana düşeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments