Rüyada dere üstünden geçmek

Rüyada dere üstünden geçmek zor günlerin ve sıkıntıların hayra çıkacağına, ekonomik olarak zayıflayacağına, yarattığı üzücü durumun ortadan kalkacağına, kişinin isteklerine kavuşma mutluluğuna nail olacağına, hayali kurulan herşeye sahip olunacağına, aile hayatı içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların mutluluğa döneceğine, allah’ın iyiliklerinin kendisine isabet edeceğine bu sayede rahat nefes alacağına, geçiminin de daha rahat bir hale geleceğine, çektiği sıkıntıları yakın bir zaman içinde hiçbir sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına delalet etmektedir.

Rüyada dere üstünden geçmek gördüyseniz:

  • Çelişkili ya da bir süredir çözülemeyen bir durum hiç beklenmedik bir şekilde yanıt bulabilir veya çözülebilir.

Rüyada dere üstünden geçmek kötülüklerden uzaklaşacağına, rakipsiz hale geleceğine işarettir.

Rüyada dere üstündeki köprüden geçmek rüya sahibinin hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine, alacağı destek sayesinde duygu dolu anlar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada derenin üstünden geçmek maddi sorun yaşamayacağı için hayatını refah içinde sürdüreceğine, duyguların karşılık bulacağına yorulur.

Rüyada dereden karşıya geçmek hayırlı ve uğurlu işlere girişileceğine, mutsuz günlerin kısa zaman içinde biteceğine ve sevinçli haberlerin ve büyük başarıların yakında daha da artacağına, her zaman bu desteği ve birlik koruyacağına ve kendisine yardım için canla başla çalışan bu insanlar için kendisinin de aynı özveriyi göstereceğine delalet etmektedir.

Rüyada dereden yüzerek geçmek özgüvenini yüksek tutarak işteki başarısını herkesin takdir edeceği şekilde ortaya koyacağına, vasıflarını geliştirerek, her zaman aranan ve sorun çözümünde etkin biri olarak düşünülen biri haline geleceğine, uzun vadede kazancı iki katına çıkaracak bazı hamleler yapılacağına işaret eder.

Rüyada dere üzerinden geçmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok uzun zamandan beri kurduğu hayallerini gerçekleştireceğine, işlerin herkes tarafından alkışlanacağına, tüm ülkenin bahsedeceği çalışmalar gerçekleştirileceğine işaret eder.

Rüyada dere içinden geçmek işle ilgili olarak ummadığı bazı sıkıntıların ortaya çıkacağına ve bu durum karşısında işi yaptığı kişiden ihanet göreceğine, sevinçli bir haber alınacağına, bu sayede çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine delalettir.

Rüyada bulanık dereden geçmek talihin yüzlerine güleceğine, çok büyük ve başarılı adımlar atılacağına, yapılan işlerdeki sorunların çok uzamadan ortadan kaldırılacağına ve çok büyük sorun yaratan bazı çalışmaların iptal edilip diğerlerine ağırlık verilmesi ile çok daha büyük kazançlar elde edileceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments