Rüyada dereden geçmek

Rüyada dereden geçmek hayali kurulan eve ulaşmaya, uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine, rahatsızlık yaratan kişilerin geçmişte bırakılacağına, ele geçen paraları gelecekte evlatlarının kendi hayatlarını kurmaları için birikime yönlendirileceğine, büyük bir kazanç elde edeceğine, işlerin yolunda gideceğine, güzel günler geçireceğine, belki de hayatının aşkını bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dereden geçmek gördüyseniz:

  • İstediklerinizi almak istiyorsanız bazı konularda bilgi edinmeniz veya bazı yeteneklerinizi geliştirmeniz gerekebilir.

Rüyada berrak dereden geçmek hiç bilmediği bir işe gireceğine ve bu işi öğrendikten sonra adını herkesin duymasını sağlayacak başarılara imza atacağına, ele geçen kısmetlerin ve fırsatların artacağına işaret etmektedir.

Rüyada çamurlu dereden geçmek tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına, sıkıntısız, sorunsuz ve çilesiz bir dönem geçireceğine bu sürede kendisi için çok faydalı, verimli ve bereketli işler yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada dere kenarından geçmek rüya sahibinin aksiliklerle ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına ve işlerinin yakında biteceğine delalet eder.

Rüyada akan dereden geçmek insanların öğütlerini dinlemeden yaşanacağına, bir sağlık sorunu konusunda tedavi amaçlı bir yolculuğa çıkılacağına, eş, dost ya da akrabalardan birinin vereceği destek sayesinde yeni çalışmalar ve projeler ortaya konulacağına ve verilen bir söz üzerine büyük mutluluk verecek bir sürpriz yapılacağına delalettir.

Rüyada derenin üstünden geçmek toplum bireylerinin birbiri ile barış içinde olacağına, kötü günler geçireceğine, yıpranacağına alamet etmektedir.

Rüyada kirli dereden geçmek kazancın yarı yarıya düşeceğine, kafasının rahat edeceğine işaret eder.

Rüyada dereyi geçmek kişinin gönlünün ferahlayacağına, kafasının da rahat edeceğine, iş hayatında başarılı sonuçlar alınacağına, aile kurma konusunda bazı kararlar alınacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine işarettir.

Rüyada taşlı dereden geçmek sevimsiz bir kişi ile kurulmuş bir ortaklıkta zor zamanlar yaşanacağına, alacağınız bir davetin sizi sevindireceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments