Rüyada dere kenarından geçmek

Rüyada dere kenarından geçmek sağlıkla ilgili olarak herhangi sıkıntı çekilmeyeceğine, işlerin yarattığı stresten ve gerginlikten kurtulmak için kısa süreli de olsa bir tatile çıkılacağına ve kurulan hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine, istenen herşeye sevilen kişilerin destek vermesi sayesinde kavuşulacağına ve huzur içinde mutlu ve sağlıklı bir yaşam sürüleceğine, kendisine hem hayırlı kazanç hem de mutluluk getireceğine ve geçim sıkıntısından kurtulmasını sağlayacağına, dertlerin biteceğine, büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına, çalışmaların büyük başarı ve kazanç getireceğine, ele geçen fırsatların çok doğru ve kazançlı bir şekilde kullanılacağına, tatsız durumlar yaşanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kendi çabası ile kurtulup çok mutlu olacağına alamet eder.

Rüyada dere kenarından geçmek gördüyseniz:

  • Mesela uzun süreli bir misafiriniz gelebilir.

Rüyada dere kenarından geçmek kısa sürede büyük aşama kaydedeceğine ve böylece çalışmasına ve de beklemesine gerek kalmadan mutluluğa ve huzura kısa süre içinde ulaşacağına, çok iyi bir kazanç elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dere kenarında namaz kılmak işlerin yoluna gireceğine, yaşanan kırgınlıkların hayat içinde unutulacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir destek verileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dere kenarında çamaşır yıkamak aynı zamanda bu kazancın yeteri kadar olmayacağına, bu işe güvenerek aldığı bir borcu ödeyemeyeceğine, çok zor zamanlar geçirdiği dönemlerde eline geçen fırsatlar sayesinde sorunlardan kurtulacağına yorulur.

Rüyada dere kenarından yürümek miras konularında sıkıntılar çıkacağına, kendisinin bu duruma çok sinirlenip çok dertleneceğine işarettir.

Rüyada dere kenarında olduğunu görmek uzun bir zamandan beri beklenen yardımların bir türlü gelmeyeceğine ve etrafındaki kişilerden destek alamayan rüya sahibinin elindeki malları çıkaracağına, düzenli bir gelir elde edeceğine bu sayede birikim yaparak, mal sahibi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada dere kenarı görmek sorunlu ve zararla dolu bir dönemin kapanacağına, geçim sıkıntısından kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada dere kenarında koşmak elinin darlıktan kurtulacağına, devletle ilgili bazı sıkıntılar çıkacağına inanılır.

Rüyada dere kenarında gezmek hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine ve yapılan işlerde büyük bir üne kavuşulacağına, önünü açacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments