Rüyada dereden yürüyerek geçmek

Rüyada dereden yürüyerek geçmek büyük sıkıntılar çekileceğine, atılan adımların boşa gideceğine, ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine ve rüya sahibinin bu duruma karşı çaresiz kalacağına, komşularla ters düşüleceğine, hayırlı ve uğurlu işlere girişileceğine, mutsuz günlerin kısa zaman içinde biteceğine ve sevinçli haberlerin ve büyük başarıların yakında daha da artacağına, ticaretten yana hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarar edeceğine, eğlenceli ve güzel günler yaşayacağına, mal veya dünyalığına gelecek zarara, daha önce kendisi için değerini yitirmiş olan bir şeyin eski önemine kavuşması ile çok başarılı olacağına, islami olarak allah korkusu ve inancına uygun şekilde hareket ettiğine ve sabrı ile selamete çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada dereden yürüyerek geçmek gördüyseniz:

  • Olayların siz müdahale etmeden önce halledilmesi zor bir hal almasına izin vermemenizde fayda var.

Rüyada dereden karşıya geçmek işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, kişisel gelişimi için çok yönlü araştırmalar yapıp, kendini çok daha işe yarar hissetmek için uğraşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dereyi geçmek çocuğunun kendisinin kadrini ve kıymetini bileceğine, saygıdeğer, dürüst, yeniliklerden hoşlanan, modern insanlarla tanışılacağına delalettir.

Rüyada çamurlu dereden geçmek yaşamının tadını çıkaracağına, hem maddi hem de manevi olarak güç kudret sahibi olacağına inanılır.

Rüyada bulanık dereden geçmek ele geçen kazancın kısa süre içinde biteceğine, ailevi sorunlar yaşanacağına, kötü günler görüleceğine yorulur.

Rüyada atla dereden geçmek sıkıntıların ve sorunların son bulacağına, yaşanan bütün üzüntülerin biteceğine, attığı adımların ardından büyük başarılar kazanacağına işaret etmektedir.

Rüyada dereden geçmek evinin düzenini, çocuklarının geleceğini daha rahat hale getireceğine, fakir fukaraya yardım edileceğine işarettir.

Rüyada derenin üstünden geçmek daha yeni ve işlerinde çok iyi yerlere gelmiş insanlar ile tanışacağına, iş dünyasında hatırı sayılır bir itibara sahip olması nedeniyle sürekli yeni iş teklifleri alacağına alamet eder.

Rüyada dereden yürüyerek geçmek yol yordam öğretileceğine ve bazı konular hakkında bilinen şeylerin anlatılarak tecrübe sahibi olması sağlanacağına, kişinin toplumdaki statüsünün yükseleceğine, herkesin istediği bir kariyeri olacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments