Rüyada denizde yüzerken boğulmak

Rüyada denizde yüzerken boğulmak evlilik kararı verilip aynı çatı altına girileceğine, dargınlık ya da kırgınlık yaşanacağına, hiçbir hevesinin yarım kalmayacağına, makam sahibi olacağına, yükseleceğine, sıkıntılarının günden güne artacağına, kişinin mevcut işinde ortağı varsa ayrılacaklarına ve maddi anlamda çöküş yaşamakla beraber stresli günler geçireceğine, sağlam ve sarsılmaz bir makama oturacağına, garanti ve sürekli olacak başarı ve kazanç elde edeceğine, sorunların tez zamanda çözüm bulacağına, fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine alamet eder.

Rüyada denizde yüzerken boğulmak gördüyseniz:

  • Hakkınızda gurur verici konuşmalar yapılabilir.

Rüyada denizde yüzerken boğulmak yeterli kimse haline geleceğine, elinde bulunan işlerin çok hayırlı ve çok güzel bir hal alacağına alamet eder.

Rüyada yüzerken boğulmak emek sarf etmeden ve yorulmadan kazanç sahibi olacağına, parasal olarak büyük sıkıntılar yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada birini denizde boğulurken görmek hayal edilen ve istenen ne varsa herşeye kavuşulacağına, hiç beklemediği kadar büyük miktarda kazanç elde edeceğine, çok tanınan ve sevilen bir kişi olacağına rivayet eder.

Rüyada denizden boğulmadan kurtulmak evlilik yolunda engeller çıkacağına, hayatı içinde sürekli bir eşitlik ve denge olacağına alamet eder.

Rüyada denizde boğulmaktan korkmak çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iş hayatında ister istemez ele bir haram malın geçeceğine, istediklerini elde edeceğine alamet eder.

Rüyada denizde boğulan birini kurtardığını görmek yaptıklarının tüm sorumluluğunu üzerine alarak hareket edeceğine, sabrının sonunda gönül hoşluğuna ulaşacağına delalet eder.

Rüyada denize atlayıp boğulmak ter döktüğü ve üzerinde çok çalıştığı işlerin istediği şekilde sonuçlanacağına, dileklerin ve duaların kabul olacağına delalet eder.

Rüyada denizde boğulur gibi olmak verilen emeğin boşa çıkmayacağına, hayırlı ve güzel günlerin yakında olduğuna, büyük kazançlar elde edileceğine, işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments