Rüyada yüzerken boğulmak

Rüyada yüzerken boğulmak atılıma geçeceğine, herkesin önünde olacağına, iş hayatında çok büyük bolluk ve berekete kavuşulacağına, şansının da döneceğine, eğitim hayatında başarıların artacağına, elinde bulunan işlerde sorunlar yaşayacağına, korkularının sona ereceğine, iş hayatındaki ve aile hayatındaki sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, hayırsız bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına tabir olunur.

Rüyada yüzerken boğulmak gördüyseniz:

  • Meşgul olmanız hedeflerinize ulaşmanızı sağlayacağı gibi problemlerden uzak kalmanızı da sağlayabilir.

Rüyada denizde yüzerken boğulmak her işinin yolunda ve sorunsuz gideceğine, ne yapılırsa yapılsın işin başında durulmadığı için bir türlü sonuç vermeyeceğine delalettir.

Rüyada yüzerken boğulmak kişinin hacetlerinin gerçekleşmesine, bazı sorunları yüzünden kırıldığı kişiler ile arasını düzelteceğine yorulur.

Rüyada eli boka bulaşmak bazı sıkıntılarından kurtulmasını sağlayacağına, böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine ve herşeyin bu sayede çok daha keyifli bir hal alacağına işarettir.

Rüyada boklu bebek görmek hedeflerine emin adımlarla yürüyerek sorunsuz şekilde ulaşacağına, bahtının ve geleceğinin açık olacağına işaret etmektedir.

Rüyada boklu suya girmek hakkın huzurunda el açıp dua ederek tövbekâr olacağına, kendini bundan sonra kötü ve yasaklı olan herşeyden men edeceğine, çok kısa sürede sevdiğiniz birinden sevindirici bir haber geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada gölde boğulanı kurtarmak çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine ve bazı tartışmalar yaşanacağına, dedikoduların hat safhaya ulaşacağına ve tüm bunların kişinin hem sosyal, hem de iş hayatını olumsuz yönde etkileyeceğine tabir olunur.

Rüyada birini boğulduğunu görmek çektiği yokluğun unutulacağına, sıkıntılı ve zor günlerinin biteceğine, zarar getirecek bir işten uzak durulacağına alamet eder.

Rüyada bebeğin suda boğulduğunu görmek hayata karşı bakışının değişeceğine, elinden gelenleri ortaya koyarak zorluk çekmeden sorunlardan kurtulacağına, zor bir durumdan sevdiği kişilerin vereceği yüklü miktarda bir yardım sayesinde sorunlarını çözeceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments