Rüyada denizden boğulmadan kurtulmak

Rüyada denizden boğulmadan kurtulmak eğlenceli günler geçireceğine, isteklerin yerine geleceğine, uzun uğraşlar sonucunda bazı çalışmalar gerçekleştirip bu çalışmalar ile büyük kademelerdeki kişilerin dikkatlerini çekeceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşanacağına, zor durumda kalacağına, kötü günler yaşayacağına, üzüleceğine, yüzünün güleceğine, şansının döneceğine, kısmetinin de açılacağına, yardıma muhtaç insanların yardım isteklerine cevap verileceğine ve çok hayır duaları alınacağına, çirkin iftiralara uğrayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada denizden boğulmadan kurtulmak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda ya da sevgi temalı ilişkilerinizde olumlu gelişmeler var.

Rüyada denizde boğulmak ve kurtulmak zarar gördüğü insanlarla hesaplaşacağına, kendisini korumaya alacağına alamet eder.

Rüyada denizden boğulmadan kurtulmak sıkıntılı bir dönemin ardından çok kazanç elde edeceği bir döneme gireceğine, gelirinin artacağına, rızkının da genişleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada denizden boğulmaktan kurtulmak parasız ve ekmeksiz kalacağına, çalışmalarda bazı hatalarla karşılaşılacağına delalet eder.

Rüyada denizde boğulmaktan kurtulmak eski bir davanın tekrar açılacağına, tüm hastalıklarını, dertlerini, üzüntülerini ve acılarını unutacağına rivayet eder.

Rüyada denizde boğulmak üzereyken kurtulmak evinin bolluk ve berekete kavuşacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Rüyada denizde boğulurken kurtulmak kendisine şifa olacağına, idealist kimse olacağına, hayallerinin peşinden koşmaktan yorulmayacağına ve bu yolda karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerinde de kendisini yıldırmasına izin vermeyeceğine alamet eder.

Rüyada dalgalı denizde boğulmaktan kurtulmak rahatlayacağına ve hafifleyeceğine, yönetici veya patron koltuğuna oturacağına delalet eder.

Rüyada boğulmaktan son anda kurtulmak var olanlar ile yetinip geçinmeye çalışacağına, daha önce hiç olmadığı kadar başarılı olacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments