Rüyada denizde boğulur gibi olmak

Rüyada denizde boğulur gibi olmak eşi ile yaşadığı tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve güzel bir hayata sahip olacağına, kendisini bambaşka bir yola sevk edeceğine, önünü göremez olacağına, elinde bulunan işlerin çok hayırlı ve çok güzel bir hal alacağına, binbir türlü zahmet çektiği bir işte başına gelen kötü olayların kısa süre içinde düzeleceğine, bir rahatsızlıktan şikayetçi ise en kısa zamanda iyileşeceğine ve beklediği bir yolcudan hayırlı haberler alacağına, eşinin içinde bulunduğu sorunlardan kurtulmasını ve kötü olaylar ile karşılaşmamasını sağlayacağına, stresten uzaklaşacağına, işlerini ve yaşamını bu kararlar doğrultusunda sürdüreceğine ve sorunlarından çok yakın zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada denizde boğulur gibi olmak gördüyseniz:

  • Daha önceki bazı etkiler devam ediyor.

Rüyada denizde boğuluyor gibi olmak aile hayatında da kötü günlerin yaşanacağına, sevdiği bazı kişileri kıracağına alamet eder.

Rüyada denizde boğulur gibi olmak atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, yalana dolana itibar ve tenezzül etmeyeceğine inanılır.

Rüyada boğulur gibi olmak daha geniş bir rızık elde edeceğine, geçiminin çok daha kolay hale geleceğine ve dünyanın tüm güzelliklerinin ve nimetlerinin tadına varma şansına nail olacağına, elinde bulunan mal ve mülk sayesinde kendisine çok güzel bir gelecek oluşturacağına inanılır.

Rüyada boğulacak gibi olmak sevdiği kişiyle yeni bir başlangıç yaparak yeni bir hayata merhaba diyeceğine, eve huzurun ve bereketin geleceğine, zararların sevilen kişilerden alınacak yardım ve destek ile telafi edileceğine, duaların kabul olacağına yorulur.

Rüyada deniz gibi su görmek girilecek olan işlerde deyim yerindeyse altın harflerle adını yazdıracağına, bazı büyük sorunlarla karşılaşacağına alamet eder.

Rüyada gökyüzünü deniz gibi görmek maddi güç elde edeceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına, işlerinin baltalanacağına, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine tabir olunur.

Rüyada çamur gibi deniz görmek yapılan uzun görüşmeler sayesinde çalışma hayatı içinde yaşanan sorunların kısa süre içinde bitirileceğine, sıkıntıların bitirilip esenliğe kavuşulacağına, işyerine yüklü miktarda para sokacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çok yakın bir zamanda sona ereceğine delalet eder.

Rüyada buz gibi denize girmek derin bir nefes alacağına, sorunlarından kurtulacağına, maddi ve manevi olarak kendisini çok geliştireceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments