Rüyada denize atlayıp boğulmak

Rüyada denize atlayıp boğulmak rahatının, konforunun ve lüksünün de baki kalacağına, kötü sözler duyulacağına, mesleğinde çok başarılı olacağına, para kazanmaya başlayacağına, gelecekte kavuşmak istediği hayata kavuşacağına, yolunun açılacağına, donanımlı kılacağına ve özellikle de eğitim aldığı alanda uzman kişi haline geleceğine, verimliliğinin artacağına yorulmaktadır.

Rüyada denize atlayıp boğulmak gördüyseniz:

  • Çizginizi bozmamalısınız.

Rüyada denize atlayıp boğulmak ruhsal olarak etkileneceğine, daha önce kendisi için değerini yitirmiş olan bir şeyin eski önemine kavuşması ile çok başarılı olacağına inanılır.

Rüyada at boku yemek parasal olarak kötü bir durumun ortadan kaldırılacağına, aile bireylerinin birbirine kenetleneceğine, çok büyük sıkıntıların ve sorunların yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada at boku görmek az bir sermayeyle yeni atılımlar yapacağına, beklentilerin gerçekleşeceğine, yaşamın kolay hale geleceğine, gerginliğin biteceğine, başarıya giden yolların açılacağına delalet etmektedir.

Rüyada at boku temizlemek insanları kurnazca kandıran, samimiyetsiz ve iki yüzlü birine, hak olmayana da hiçbir zaman göz dikmeyeceğine delalet eder.

Rüyada atın boğulduğunu görmek devlet kapısında uzun zamandır çözülemeyen bir işinizin çözüleceğine, büyük başarılar elde edeceğine ve çok uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde çok uğraş vermeden kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada at bokuna basmak uzun bir zamandan beri istenilen bir şeye sahip olunacağına, işlerin çok zor geçtiği bir dönemde kurulacak olan başarılı bir ittifak ile deyip yerindeyse iş dünyasında fırtınalar estirileceğine, kırgınlıkların sona ereceğine ve yoksul ve gariban kişilere yardımcı olunması sayesinde bol bol hayır duası alınacağına rivayet eder.

Rüyada denizde boğulan bebeği kurtarmak huzurunun ve neşesinin yerinde olacağına, dertlerine çareler, sorunlarına da çözümler bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada denizde boğulmaktan korkmak yurtdışı kaynaklı bir işe girileceğine, girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments