Rüyada denizde boğulan birini kurtardığını görmek

Rüyada denizde boğulan birini kurtardığını görmek iş hayatında ve akrabaları arasında saygınlığının artacağına, sevdiği kişiler ile çıkacağı bir iş yolunda, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, o işi canlandıracağına, ayaklandıracağına, o işten ekmek yiyeceğine, aile bireylerinin birbirleri ile ters düşeceğine, işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, makam edineceğine, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, sürekli nutuk atarak ortalığı karıştıran kardeşleri ya da dostları birbirine düşüren bir kişi ile sosyal hayattaki tüm bağların koparılacağına ve sorunların bir nebze de olsa hafifleyeceğine, kendisini çok iyi hissedeceğine, ağız tadının, moralinin, neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına, uzun zamandan beri beklediği bir haberin hayırlı bir şekilde geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada denizde boğulan birini kurtardığını gördüyseniz:

  • Anlatmak istediklerinizi tam düşünmeden konuşmamaya özen göstermelisiniz.

Rüyada denizde boğulan bebeği kurtarmak gerekse ruhsal olarak içine düştüğü hastalıkları atlatacağına, büyük bir emek verilen aile işinde zarar edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada denizde boğulan adamı kurtarmak çok günah işleyeceğine, rüyayı gören kişinin gönlüne ve kafasına göre bir kişi ile birliktelik yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada denizde boğulan çocuğu kurtarmak bir sebeple ister istemez büyük üzüntü duyacağına, kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine, güzel huylarının değişeceğine yorulmaktadır.

Rüyada denizden boğulan birini kurtarmak laf taşıyan biri yüzünden çekilecek üzüntüye, uzun zaman önce yaşanmış kötü bir olaydan ötürü ortaya çıkan zararların telafi edileceğine delalettir.

Rüyada denizde boğulan birini kurtardığını görmek belalardan korunacağına, ortalığın sakinleşip, durulacağına rivayet eder.

Rüyada denizde boğulan birini kurtarmak yeni iş kollarına girileceğine, maddi sıkıntı içine düşüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada birilerini boğulmaktan kurtarmak sorunların çalışmaları baltalamayacağına, zor zamanların çok eskide kalacağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine, fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına delalet etmektedir.

Rüyada boğulan bir bebeği kurtarmak hastalıklarının iyileşeceğine, bol rızık elde edeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments