Rüyada batan gemiyi kurtarmak

Rüyada batan gemiyi kurtarmak keyfinden ve neşesinden olacağına, huzurun ve mutluluğun da bir ömür devam edeceğine, yaşam biçimi ile de insanların övgüsünü kazanacağına, mutsuz, gergin ve üzüntülü günler geçireceğine, keyfinin, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, kişinin gönül hoşluğunu yakalayacağına, hasretin biteceğine, sorunların zaman içinde daha da büyüyeceğine, isminden sıkça söz ettireceğine, kendisini örnek alan bazı kişilerin daha fazla cesaretleneceğine ve daha iyi işler yapmaya çalışacağına rivayet eder.

Rüyada batan gemiyi kurtarmak gördüyseniz:

  • Bazen gereksiz yere kaybedilen zaman çok şey anlamına geliyor.

Rüyada batan gemiyi kurtarmak bir anda atılıma geçeceğine, yardımın alınacağına işarettir.

Rüyada batan gemiden insan kurtarmak işlerini kısa zamanda büyüteceğine, kötülüklere gözünü kapatmaya inanılır.

Rüyada çamura batan birini kurtarmak küçük ayrıntıların dahi gelecekte önemli durumlara neden olacağına, zor günlerde insanlara yardım edeceğine tabir olunur.

Rüyada bindiği geminin battığını görmek yöneticilerinden ya da ortaklarından takdir göreceğine, sorunların daha rahat bir şekilde çözülerek başarıya ulaşılacağına işaret etmektedir.

Rüyada denizde geminin battığını görmek büyük kazançlar sağlanılacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına, işlerin sarpa saracağına ve zarar edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada bir geminin battığını görmek dine ve allah’a yakınlaşacağına, haktan gelen her türlü sıkıntıya ve zorluğa göğüs germeyi de bileceğine, üzüntülerinin biteceğine, atacağı her adımda daha çok kazanç elde edeceğine ve kendisine yüksek mevkilerde bir yer bulacağına tabir olunur.

Rüyada batmış gemi görmek aile hayatında çok güzel gelişmelerin yaşanacağına, çok zor bir durumdan çıkıldığı için bir tatilin iyi gelebileceğine, beklenen hayırlı bir haberin yakın bir zaman içinde geleceğine ve bazı olaylardan ötürü çok da ağır olmayan sorunlar yaşanacağına inanılır.

Rüyada batan gemiden kurtulmak elin bollaşacağına, maddi sıkıntıların biteceğine, gelir kaynaklarının kuruyacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments