Rüyada bir geminin battığını görmek

Rüyada bir geminin battığını görmek sorunlarının ve sıkıntılarının çözümüne katkıda bulunacağına, önünün kapanacağına bu nedenle de yokluğa ve geçim derdine düşeceğine, sorunlarının hızlı bir şekilde ortadan kalkacağına, ettiği zararları yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına, kendisini zor zamanlar içinde bulsa bile maddi olarak çok rahata ereceğine, gözlerindeki yaşın kuruyacağına, uzun bir zamandan beri devam eden sorunlarını yakında ortadan kaldıracağına, maddi olarak ferahlığa çıkacağına ve refah içinde bir hayat süreceğine, karşısına kendisi için en ideal kısmetin çıkacağına, amaçların gerçekleşmeyeceğine, yoluna çıkan engelleri herhangi bir yardım almadan aşacağına, sevdiği kişi ile hayatını birleştireceğine işaret etmektedir.

Rüyada bir geminin battığını gördüyseniz:

  • Sosyal açıdan büyüyebilirsiniz.

Rüyada batan gemide olmak başka kişilere iş olanağı sağlayacak bir projeye girileceğine ve haneye bolluk ve bereket dolacağına, takıntılı bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına alamet eder.

Rüyada batan gemi görmek işlerinin kendisini çok mutlu edecek şekilde iyiye gideceğine, yaptığı bazı hayatlardan ötürü kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına, verilen emeğin karşılığının alınamamasından ötürü çok büyük üzüntü duyulacağına, insanlara birşeyleri ispat etmeye çalışırken işlerin kötü bir hal alacağına ve sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine yorulur.

Rüyada batan bir gemi görmek sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, parasının ve malının artacağına ve bu sayede adından da çokça söz ettireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada denizde batan gemi görmek kısmetsizlik ve şanssızlıkla geçen zamanlarının da artık geride kalacağına, içinde bulunduğu sıkıntılı durumlardan tamamen kurtulacağına delalettir.

Rüyada batan gemiden kurtulmak nimetin çoğalacağına, mutsuz ve huzursuz olacağına işaret eder.

Rüyada bindiği geminin battığını görmek hayalperest bir kişi  olunması sebebiyle bu konuyla ilgili bir işe girileceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine yorulur.

Rüyada batan gemiden yüzerek kurtulmak hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine, toplumu aydınlatacak kadar ehil kimse olup, bilgiyle donanacağına delalet etmektedir.

Rüyada denizde gemi battığını görmek zarar ettiği işlerde durumu düzeltmek için çeşitli çalışmalar gerçekleştireceğine, eş, dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına, kendisine bu süreç içinde maddi ve manevi açıdan destek veren, inancını yitirmeyen tanıdıklarına şükranlarını ileteceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments