Rüyada ateş veya yangın görmek

Rüyada ateş veya yangın görmek imkânlarının kendisini rahat yaşatacak kadar geniş olacağına, sorunları hızlı bir şekilde ortadan kaldıracağına, mutlu ve hayırlı bir hayat süreceğine, mal ve mülk sahibi olup refah içinde yaşayacağına, sevdiği insanlar tarafından her zaman el üstünde tutulup akranlara kişilik olarak örnek gösterileceğine, maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine ve geçirdiği çok zor dönemlerden ötürü biraz da olsa yıpranmış olacağına, sağlıkla ilgili olacak herhangi bir sıkıntının kısa bir zaman içinde ve herhangi bir hasar bırakmadan geçeceğine, yapılan bazı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanılacağına inanılır.

Rüyada ateş veya yangın gördüyseniz:

  • İlk bakışta fark etmeseniz de, belli bir amacı gerçekleştirebilmek için en iyi pozisyonu aldığınızın veya aldırıldığınızın farkına varabilirsiniz.

Rüyada ateş veya yangın görmek yükseleceğine, ilerleyeceğine ve insanların gözünde çok daha itibarlı kimse olmayı başaracağına, kişinin anlaşmalarda veya kararlarda ikilem içinde kalacağına tabir olunur.

Rüyada bir yere ateş etmek veya ateşle oynamak kısa süre içinde rahata ererek yoluna devam edeceğine, hatalı yollara sapılacağına, işlerin günden güne kötüleşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada anne veya babanın öldüğünü görmek iş yerinde görevini zorla yerine getireceğinden dolayı amirlerinden ikaz alacağına, sıkıntılarının artacağına delalettir.

Rüyada at veya eşek görmek kazancın ve malın günden güne daha da artacağına, işlerin kısa sürede yoluna gireceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa süreli de olsa biteceğine işarettir.

Rüyada öküz veya inek görmek haberin gelmesi ile birlikte çok kazançlı işler için girişimlerde bulunacağına, amaçlarını gerçekleştiremeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada serçe öldürmek veya elinizde öldüğünü görmek sevinçli ve hayırlı haberler alınacağına, ana baba duası alınması sayesinde hayatın günden güne daha iyiye gideceğine, başarılı ve mutlu bir düzende devam edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kartal veya şahin görmek ana baba duası alınacağına, ün yapmayı başaracağına işarettir.

Rüyada deniz veya göl görmek sancılı geçen bir projenin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, sorunların ortadan kaldırılacağına, musibetlerle karşılaşmayacağına, belalara denk gelmeyeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments